tko su i što rade?

Profesorice, direktorice, domaćice... Žene iz sjene osvojile naše glazbenike

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Većina glazbenika svoj privatni život vješto skriva od očiju javnosti. Njihove samozatajne supruge uglavnom su posvećene obitelji i ne eksponiraju se. Otkrivamo tko su bolje polovice poznatih glazbenika i čime se bave.

Iako u pjesmi traži da mu žena otvori kapiju, u stvarnom životu, Miroslavu Škori supruga Kim je doslovno šefica. Amerikanka hrvatskih korijena direktorica je naime njegove izdavačke kuće. "Nije baš lako, ali uvijek mi završimo sve sa osmijehom. Nema šefovanja. Ja mislim da za sreću u životu nema to. To je uvijek zajednički jezik , zajednički rad i samo naprijed. Dobar je , pametan je , vrlo je ugodno raditi s njim", govori Kim. Miroslav je , ne taji Kim i suprug za poželjeti. "Predivan, 27 godina braka. Mislim da to govori sve. Osvojio me osmijehom i glasom", kaže Škorina supruga.

Pogledaj i ovo Hrvatske pjesme na drugom kraju svijeta Puno emocija Hrvatske pjesme na drugom kraju svijeta, naši glazbenici ispričali sve o nastupima u dijaspori: "Najslađi su na svijetu, jako ih volim!"

I Marko Perković Thompson, suprugu je potražio u dijaspori. Diplomirana ekonomistica Sandra iz ljubavi prema pjevaču preselila se iz rodne Kanade. Do sad mu je rodila čak petero djece: dva sina i tri kćeri.
"Ona nije baš popustljiva, zato sam ja popustljiv. Ne volim biti strog otac!", kaže Thompson.
Thompsonov kum Mate Bulić ljubav prema supruzi Zdravki iskazao je stihovima. Posvetio joj je pjesmu simboličnog naziva "Hvala ti". "Nakon 33 godine braka i nakon 40 godina što smo zajedno, što se poznajemo, moj suprug mene uvijek iznova iznenadi, gane me do suza", otkriva Zdravka Bulić kojoj je suprug zahvalan na bezuvjetnoj podršci. "Od prvog dana do današnjeg dana je bila uz mene i bila mi je najveći vjetar u leđa, uz neke riječi kao ''ti to možeš'', iako ona uopće nije tip koji sluša moju glazbu", ističe Mate.

I tvorac jednih od najljepših ljubavnih stihova Zlatan Stipišić Gibonni inspiraciju je često pronalazio u svojoj supruzi Sanji, osobito kad je bila u posljednjoj trudnoći. "Imaš tih nekih čudnovatih žena i čudnovatih beba koje to baš prosvijetli i proljepša, eto ja sam tada bio najsretniji", kaže Gibonni. Supruga koju poznaje od svoje desete godine, Gibo naziva živom legendom. Odnos im se kaže temelji na ljubavi i povjerenju i nikada jedan drugome nisu morali glumiti niti lagati. Supruga mu je najveća podrška, a zaslužna je i za njegov stajling. "Ona je stvarno hipertalentirana žena za te stvari, eto, velika mi je pomoć inače jer ja mislim da ti nitko ne može, vezano za te stvari, pomoći tko te ne zna", kaže pjevač.

Alen Vitasović ne more pak bez učiteljice Sandre koju je oženio u jeku najveće popularnosti."Ljudi su kritizirali kako se možeš ženiti, ti si najveća zvijezda, sad će te cure ostaviti, nećeš imati fanove. Mene to nikad nije zanimalo. Mene je spasio brak!", izjavio je Vitasović.

Čini se da su profesorice fatalne za glazbenike. Nekad najveći zavodnik na Balkanu Zdravko Čolić nakon čak 11 godina veze 2001. slomio je srca tisućama obožavateljica rekavši sudbonosno "da" profesorici Aleksandri. Njihova ljubavna priča započela je u Brelima davne 89. godine. Od tada u njihovoj vezi nije bilo niti jedne mrlje."Treba ženu pustiti da bude šef u kući. To je moje mišljenje da je žena u kući šef, a van kuće se zna tko je tata!", kaže Čolić.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene