vjeruje u vječnu ljubav

Romantična strana Tonija Cetinskog: 'Nikad ne znate gdje vas prava ljubav čeka. Iza koliko brakova'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevač je otvoreno progovoruio o zaljubljenosti, starosti i novom albumu

Iako ne voli raditi razliku među publikom, Tony Cetinski kaže da s pozornice najviše uživa u pogledu na zaljubljene parove, čime potvrđuje da je romantična duša. 'Vjerujem u ljubav bez obzira na to koliko čovjek može i spreman je čekati za pravu ljubav', rekao je Toni. Ljubavi u zlatnim godinama i sam je nedavno svjedočio. Naime, u sklopu projekta Supersenior, kojim se želi upozoriti na diskriminaciju starijih u društvu, Cetinski je posjetio nekoliko domova. 'Bio je jedan simpatičan par u domu zagrebačkom za starije koji se zaljubio, oni su se upoznali i oženili u domu. Tu vidite da nikad ne treba odustati i ne znate za koliko vas prava ljubav čeka, za koliko brakova i koliko gologota', rekao je Tony.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zvončica Vucković Pravi je majstor! Naša najdugovječnija manekenka pokazala je prema čemu gaji veliku strast: ''Kad uzmem šarafciger, ništa mi nije teško''

Tony eventualni strah od starosti rješava sljedećom formulom. 'Treba uživati u svakom danu jer ne znate što sutra nosi', otkrio je. Zato svaki dan provodi sa suprugom Dubravkom koja ga prati na svakom koncertu. 'Najteže je kad ona čeka sa strane i cupka i čeka da mi završimo na bini. Možda i ona bude propjevala,' rekao je Toni.

Broj koncerata koje na godinu održi, kaže, sveo je na razuman broj. Nekad ih je bilo i više od 200. 'Sad si možemo priuštiti. Sad tek uživam. Onaj tempo je bio prejak', priznao je. Ipak, na Tonijevu popisu se našao i ovaj varaždinski. U sklopu Špancirfesta. A ovaj grad pamti po jednom posebnom nastupu. 'U Areni ovdje. Ja sam imao osjećaj kao da sam član Back Street Boysa. Bilo je tako euforično da čovjek ne može zapamtiti. I davnih godina na Vinkovačkim jeseni gdje smo morali stat od vriska'. No ne vrišti publika, u šali kaže Tony, zbog toga što je zgodan. Uostalom, dani njegovih kovrča odavno su za njim. 'Tad sam bio lijep, zgodan. Imao sam six pack, ha, ha. Ma bezveze sam bio . Ne mogu se uopće gledati s loknicama', rekao je.

S kovrčama ili bez njih, obožavateljice mu često prilaze u želji da se zajedno fotografiraju. A kada je o šaljivim usporedbama i transformacijama riječ, Tony rado govori i o skorašnjem angažmanu brata Matea u showu ''Tvoje lice zvuči poznato''. Ima on treme, ali voli se zabavljat. On je jako veliki zabavljač, neotkriven zabavljač. Želim mu da sve dobro izimitira i da se skupi novac za humanitarne potrebe i da bude duhovit', rekao je Toni.

I dok će pratiti brata na malim ekranima, Tony će nastaviti raditi na novom albumu, na kojem već neko vrijeme intenzivno radi. 'Album će biti na tragu mog albuma iz davnih 90-ih. Ljubav i bol. Tih 90-ih su se pojavile te pjesme u suradnji s Gvidom Mineom i mislim da se danas pojavila želja za tim zvukom i mi smo na tragu toga.'

Prije novih pjesama, svi oni koji vole Tonijevu glazbu, moći će uživati u njegovim starim hitovima na nadolazećim koncertima. Zagreb, Ljubljana, Poreč samo su neki od njih.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene