Šarmantni glumac

EROTIČNE SCENE "Divno se drži, ugodno mi je s njom raditi"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Robert Kurbaša otkrio nam je kako mu je snimati s kolegicom Tamarom Šoletić.

Glumac Robert Kurbaša pravi je romantik kad je u pitanju poezija. Iako njome nije osvajao žene, recitirajući stihove, osvojio je publiku na predstavljanju svoje knjige izbora iz poezije Tina Ujevića.

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"

"A tko drugi ako ne Tin. Šalim se. Postoji jako puno pjesnika, koje bi ja za svoga života volio raditi i radim na tome da ih stavim na pozornicu, da ih stavim i na CD, da ta poezija napokon počne živjeti kao nešto što je sastavni dio mainstream kulture", priča Kurbaša. Iako je veliki ljubitelj poezije sam nikad nije napisao pjesmu, a stihovima nije osvajao ni žene. "Nisam zlorabio nikada umjetnost kao takvu", komentira Kurbaša.

Poeziju kao sredstvo osvajanja ne koristi niti njegov lik u seriji Zlatni dvori - Nikola Rakitić, kojeg često možemo vidjeti u škakljivim scenama s glumicom Tamarom Šoletić. "Tamara je divna kolegica i istina je da je starija od mene, ali ne izgleda baš tako, divno se drži i te scene su, ugodno mi je s njom raditi", rekao je.

Glumac i njegova supruga Kristina Dalmatinci su sa zagrebačkom adresom, no ovdje se jako dobro snalaze. "Meni su klinci dobili varičele, vodene kozice za one koji ne znaju što su varičele. Tako da se snalazimo dobro, od doktora do doktora, ali šalju nastranu svi iščekujemo blagdansko vrijeme. Oni će, siguran sam, uživati jer Zagreb ipak nudi taj advent puno ljepši nego u ostalim dijelovima Hrvatske", priča Kurbaša.

Ipak danas - sutra volio bi da mu sinovi Marko Ilija i Emanuel odrastaju u drugačijoj sredini. "Ja bi bio najsretniji da smo mi na selu i da imamo kokoši i psa i da smo blizu nekakvog velikog grada, ali jedno su želje, drugo su mogućnosti", zaključuje Kurbaša. Što je još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene