Veselo je!

Puno je razloga za slavlje: Što se to sve ovih dana slavi u domovima poznatih Hrvata?

Prije nekoliko dana nogometaš Andrej Kramarić postao je otac, a u toj novoj životnoj ulozi odnedavno uživa i njegov kolega iz reprezentacije, nogometaš Duje Ćaleta Car. Slavio je ovih dana i Jole, kao i obitelj Nikoline Pišek, a razloga za sreću ima i bivša košarkašica Antonija Mišura. Zašto se ovih dana slavi u domovima poznatih, pogledajte u videu In magazina.

23. kolovoza rođen je Mauro, sinčić nogometaš Duje Ćaleta Car i njegove supruga Adrijana, a samo četiri dana kasnije još jedna beba stigla je u našu nogometnu reprezentaciju. Supruga Andreja Kramarića Mia, na svijet je donijela njihovog sina Viktora.

Pogledaj i ovo Tony Cetinski ''pratite nas i dalje!'' Cetinski se oglasio poslije snimke svog nezgodnog pada na pozornici, pokušao je objasniti što se tu zapravo dogodilo!

Samozatajan je Karmarić kad je riječ o privatnom životu, ali zato sreću kako će ponovno postati majka nije krila naša bivša košarkašica Antonija Mišura Sandrić. Njena kćerkica Tara uskoro će dobiti brata.

''Nikad ne bi voljela da je sama jer ja imam svoje dvije sestre i znam koliko mi znače i sigurno bih voljela da ima ili sestru ili brata'', izjavila je Antonija jednom prilikom.

Ova želja će joj se ostvarila. Vijest kako je trudna 4 mjeseca Antonija je objavila na društvenim mrežama, a proslavila u krugu najbližih. U ulozi majke ova lijepa sportašica uživa od prvog dana.

Ovih dana slavilo se i u domu našeg popularnog pjevača Jole. Njegova supruga Ana proslavila je 40.rođendan, a Jole ne krije koliko je sretan u braku s njom.

''Ona to sve nekako hendla, ima tu životnu energiju i ja često joj znam reći ajde sjedni ja ću, ona ma ne, ja ću, tako hiperaktivna je, ja bi volio da češće ode negdje na kavu ili s prijama negdje- Ona misli ako je nema pola dana doma da će se sve raspasti, a možda u jednu ruku i bolje da je tako'', kaže. 

Okrugli rođendan proslavila je s obitelji i prijateljima, iako za razliku od svog supruga, Ana rijetko tulumari.

''Ja volim društvo, volim partijati, volim bećariti, mene to odmara moju psihu, a ona je recimo kontra. Njoj je sve nenormalno doći iza ponoći doma, ona ne pije, ne puši, prirodni je veseljak'', objašnjava Jole. 

Veselo je bilo i na svadbi košarkaša Ivice Zubca koji je na Malom Lošinju oženio svoju dugogodišnju djevojku Kristinu, a kumstvom su svoje prijateljstvo ovog ljeta okrunili Modrić i Kovačić. Luka je postao krsni kum sinu Matea i Izabel Kovačić.

A slab na unučicu Elenu bit će sigurno i Tony Cetinski koji je sredinom kolovoza postao djed.

''Dobar je osjećaj, kažu ljudi koji su to prošli i prolaze, da je bolji osjećaj nego kad postaneš otac. Da ti unučići znaju totalno zaokupirat pažnju'', rekao je. 

Lijepa vijest razlog je za sreću u obitelji Cetinski, a na novu životnu ulogu Tony se još privikava.

Sreću nije krila ni Nikolina Pišek koja je ovih dana prisustvovala proslavi diplome s medicinskog fakulteta svoje starije kćeri Hane.

''Jako sam ponosna jer ja mislim da ja tu nemam nikakvog udjela jer ona je naprosto sama sebe izgradila, ja sam tu bila nekakva financijska podrška ili bankomat i krivac zašto je ona uopće upisala medicinu zato jer je meni to bila želja i uvijek sam joj govorila da ću ja ako budem imala vremena s njom studirati'', priznaje Nikolina. 

S kćeri doktoricom u obitelji Nikolina itekako ima razloga slaviti i biti ponosna.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Snježana Mehun Celebrity Udala se Snježana Mehun, osvanule su prve fotke i snimke, a mlada je blistala u vjenčanici s prorezom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene