NAKON IZLASKA

PROGOVORIO MLADEN GRDOVIĆ 'Ne dirajte mi familiju i Brankicu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mladen Grdović komentirao je cijelu situaciju nakon prijave zbog obiteljskog nasilja.

Prvi koncert nakon prošlotjednog incidenta, nakon kojeg je završio u pritvoru, održao je Mladen Grdović. Publiku njegovi problemi nisu zanimali, no on je ipak komentirao cijelu situaciju nakon izlaska iz zatvora, no ne zaslugom ministra kako se spekuliralo.

Pogledaj i ovo In Magazin: Vinko Čemeraš - 6 Već ima i svoj mural! Godinama je izbjegavao Doru, a onda se prijavio i postao njezino najveće iznenađenje: "Bilo je u tom trenutku nestvarno''

U Tijarici gdje ga je dočekalo razdragana publika, Grdović nije propustio priliku našalit se na svoj račun. 'Kad me ne zatvore za bevandu, onda me zatvore za drugo. Na kraju će me zatvoriti kad režem masline. A svi vinogradari bi propali da Grdović ne pije'.

Iako nije htio komentirati nedavni incident, Grdović je ipak učinio iznimku.' Ja bih volio da nitko ne ulazi u privatne probleme nikome. Mene već 11 godina novine i televizija hoće baciti dolje, ali ne mogu mi baciti mojih 500 pjesama i ono što ću još napraviti. Ali samo bih volio da mi ne diraju familiju i Brankicu'.

Razumije Mladen kako svi pokazuju interes za njegov privatni život, ali kaže kako je sve otišlo ipak malo predaleko. 'Obzirom da sam medijski tako jak i popularan, mene možete, ali ne idite protiv Brankice i familije'.

Time je Grdović završio priču koja je uzburkala javnost.

Cijeli prilog pogledajte u IN Magazinu.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene