"nisam se zaljubila"

Priznala aferu s nogometašem? "Bilo je druženja po tim noćima"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Poznata pjevačica otkrila što se krije iza ludih druženja najvažnije noći u Splitu.

Već 106 godina živi u srcima mnogih, izaziva veselje, sreću, ponekad i tugu, no jedno je sigurno Hajduk je za Dalmatince apsolutno sve.

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

"Ja sam splitsko dijete, ja sam odrastao ovdje i to je klub s kojim sam se rodio i s kojim se mi svi rađamo i umiremo“, kaže Alen Nižetić za IN magazin.

"Znam da su me iz organizacije često zvali da nastupam na Bijelim noćima tako da sam uz Olivera obišla sve te gradove, sva ta mala mjesta, nema mjesta koje nije slavilo Bijelu noć Hajduka", dodaje Zorica Kondža.

Upravo su Bijele noći okupljale godinama sve one koji gaje ljubav prema Hajduku ali i dobroj zabavi. Meri se prisjetila kako su ta slavlja nekoć izgledala, ali i otkrila je li joj ikada nogometaš zapeo za oko.

„Ne smijem ti to reći. Nisam se zaljubila ni u koga, ali bilo je druženja po tim Bijelim noćnima. Ali nikada ništa od ozbiljnijih veza i ljubavi. To su bile lude noći više nego Bijele noći“, otkriva Meri Cetinić.

Dok su zabave opuštene, gledanje najdražeg kluba na terenu itekako zna biti stresno, pogotovo kada pitamo naše sugovornike. "Joško i ja zapravo smo žešći od 3 sina. Ja im govorim, kakvi ste vi muškarci, a oni se mene prepadnu. Odmah mi kažu zašto vičem. Jako sam žestoka, pogotovo što imam tog sportskog duha jer sam se bavila sportom“, kaže Kondža.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene