Nisu pazili

Nezgode na ljetovanju: ''Pozlilo mi je na luftiću'', ''Ispao mi badić''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Može li se morska bolest dobiti na madracu za napuhavanje? Ako pitate naše sugovornike, itekako može.

Sunce, pijesak i šum mora. Neodoljivim čarima ljeta i godišnjeg odmora nitko ne može odoljeti. No i u takvom idiličnom okruženju valja biti oprezan jer nezgode se događaju, pa se ljetovanje iz snova začas pretvori u ono iz noćne more.

''Moja su grozna ljetovanja svake godine, ako se prije toga nisam stvarno pripremio za sunce, mažući se najvećim faktorima koji postoje. Stao sam na ježa i takve neke stvari, to je već pod normalno. Prošle godine bio sam s Nives Celzijus na moru i išli smo s nekom brodicom na nekakve udaljene otoke i ja nisam znao da je meni slabo na brodu. I onda mi je cijelo vrijeme bilo slabo, ali slabo mi je bilo i na luftiću", kazao je Dalibor Petko.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

''Bilo ih je puno. Do padanja s broda kad je naglo zaokrenuo'', otkrila je Csilla Barath Bastaić.

Problema s morskom bolesti nije imala Kristina Šalinović, štoviše svoj odmor odlučila je začiniti s malo adrenalina.



''Nakon što sam skočila bungee jumping
, išla sam pokušat zaronit u more i kako izgubiš percepciju dubine, skočila sam na glavu i natekla mi je cijela usna, ispao mi je pierce iz usta. To mi je jedna od najčudnijih nezgoda koje sam ikad imala'', priznala je Kristina.

Ono što mnogima predstavlja najgori strah dogodilo se našoj najpoznatijoj plus size manekenki Luciji Lugomer.

''Sve što ću reći je da sam jednom ostala bez gornjeg dijela i bilo mi je jako neugodno. To je sve. Mislim da je bio broj prevelik badić, ali nema veze'', objasnila je Lugomer.

Koliko sunce može biti nemilosrdno, iskusila je radijska voditeljica Ivana Mišerić. Ljeto kad je bila maturantica dobro je zapamtila, i to ne po dobrom.

''Dobila sam sunčanicu, isto u mlađim danima, jako me opeklo sunce, tako da sam završila na hitnoj s opekotinama, ne znam kojeg stupnja. To je bilo strašno. Znači, ja sam se presvukla kao zmija, cijelo tijelo mi se presvuklo, koža. Imala sam smeđe ljuske na licu, to je bilo grozno. Pala sam u nesvijest od tog sunca. Jako loše iskustvo'', prepričala nam je Ivana.

U nadi da ćete biti oprezniji od naših zvijezda, želimo vam ugodno, dugo i toplo ljeto.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene