Znatne promjene

Što u doba koronavirusa rade naši poznati? Saznajte tko pomaže starijima, a tko uživa u društvu svojih najbližih.

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Naša se svakodnevnica posljednjih dana znatno promijenila. Većinu vremena provodimo kod kuće, a to čine i naši poznati. Donosimo što su u posljednjih tjedan dana radili Slavko Sobin, Lana Klingor Mihić, Ivan Šarić, Žanamari Perčić i mnogi drugi te kakve su nam poruke potpore i mjera opreza uputili.

U borbi protiv koronavirusa ujedinio se cijeli svijet. Strah i neizvjesnost zavladali su na svim kontinentima, a trenutačno svjetska tema broj jedan nije zaobišla ni poznate i slavne. U brojnim virtualnim porukama poručili su svima da ostanu kod kuće za svoje dobro, ali i dobro svojih bližnjih. Slavko Sobin na Instagramu je objavio poruku koju je ostavio na ulasku u svoju zgradu. Starijim se susjedima ponudio pomoći u nabavci namirnica.

Pogledaj i ovo In Magazin: Nives Celzijus - 4 sasvim iskreno Nives Celzijus prisjetila se vremena kada je bila žrtva vršnjačkog nasilja i otkrila kako danas odgaja svoju djecu: "Zato što sam bila drugačija!''

A da su u ovoj borbi protiv virusa stariji najranjivija skupina, zna dobro i Bojana Gregorić Vejzović. Objavila je fotografiju kojom je pozvala na to da se prvo zbrinu građani treće dobi.

"Dali su nam sve. Sada mi njima dugujemo malo discipline. Jeste li vi snabdjeli svoje roditelje, bake, djedove, jeste li ponudili pomoć starijim susjedima?'', napisala je.

Fotografiju s maskom na licu objavila je i poznata dizajnerica Matija Vuica, uz dirljivu poruku kako je prvi put u životu vidjela mladenku na probi vjenčanice sa suzama u očima jer se približava njezin najsretniji dan u ovoj neizvjesnoj situaciji.

Vezano uz koronavirus oglasila se i pjevačica Žanamari Perčić, koja je svima poručila kako je sada najpametnije sve ostaviti po strani i ostati kod kuće. Instagram story: "I ja sam odabrala ostati kod kuće, sve izvan kuće mi je propalo jer nije bitno. Bitni su naši životi i da se za mjesec dana, dva mjeseca sve vrati u normalu".

Kod kuće je ostao i Ivan Šarić te videom poručio kako se u ovim trenucima moramo suzdržati od druženja, još jedne proslave rođendana, najboljih prijatelja i nepotrebnih izlazaka uz poznati hasgtag #ostajemdoma.

Vrijeme u izolaciji poznati krate na različite načine. Luka Bulić odlučio je sa svojim princezama slagati puzzle, ali i kreativno ukrasiti terasu. Lana Klingor Mihić, s druge strane, uživa sa svojom obitelji i psima. Instagram story: "Ovo je naša mala karantena i mi iz ovog dvorišta nejdemo".

Maja Šuput vrijeme u izolaciji provodi sa svojim suprugom Nenadom Tatarinovom. Pjevačica je već u nekoliko navrata otkrila kako ne voli kućanske poslove pa su oni tijekom izolacije, čini se, spali na Nenada koji se odlično snalazi u kuhinji i pripremi ručka.

Na situaciju koja trenutačno potresa cijeli svijet osvrnula se i Lana Jurčević koja je na Instagramu podijelila video talijanskog svirača na balkonu. Pjevačica je svima savjetovala da zadrže pozitivan stav i napisala: "Ja stvarno vjerujem da postoji jedna velika lekcija iza ovog svega što se događa. Svatko će za sebe izvući nešto i shvatiti nešto i nadam se, primijeniti u svom životu u budućnosti".

Pjevačica Franka Batelić objavila je fotografiju sa sinčićem Viktorom, uz poruku "Čuvajmo jedni druge". Prisjetila se i dana kada je bezbrižno putovala te kada je ograničavanje kretanja bilo nezamislivo, uz poruku "Nemojmo ništa uzimati zdravo za gotovo". Jer svi ćemo zasigurno, kada sve ovo prođe, slobodu cijeniti više od svega".

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene