NEMA MILOSTI

PREBILA GA: 'Da me dragi ostavi, opelješila bih ga do zadnje lipe'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada ljubavi dođe kraj, svaka strana ide svojim putem. Evo što bi u slučaju razvoda učinile poznate Hrvatice.

Statistike razvoda u Hrvatskoj kažu da se u metropoli raspadne svaki četvrti brak. Posljednji u nizu bračnih krahova domaćih zvijezda je onaj Josipe Pavičić.  Rastala se nakon 4 godine braka s talijanskim poduzetnikom Nicom Berardinijem, s kojim ima četverogodišnjeg sina Rocca. 

Pogledaj i ovo Mia Kovačić i Ana Stunić na predstavljanju emisije IN magazin 2009. godine 15 godina omiljene emisije Pogledajte kako su izgledali počeci IN magazina: Mia Kovačić bila je tu od prvog dana, evo i gdje je danas njezina prva suvoditeljica!

Da ljubav donekle  ima rok trajanja misli voditeljica Korana Gvozdić. 'Teško je reći da li ima rok trajanja. Mislim, ako mi se dogodi razlaz onda ću ti reći kao ''da, ima stvarno!'' S njom se slaže Tihana Harapin Zelepugin. 'Ljubav ima rok trajanja ako joj podloga nisu razumijevanje, uzajamno poštovanje'.

Pjevačica Žanamari Perčić tvrdi suprotno. 'Mislim da prava ljubav nema rok trajanja i kad jednom nekog zavoliš da nikad to ne prestaje bez obzira na okolnosti'.



Iako su razvodi sve češći, čini se da je stigma koju nose oni ''razvedeni'' doživotna.

U svakoj sredini koja je malo sklona ćakulama i razmišljanjima o tome što susjed radi, šta jede, s kim je, s kim spava, a tu spada i Hrvatska, naravno da nije ugodno biti razveden. 'Pa evo i moj suprug je rastavljen. Ja sam jedna od onih koja je uletila u zonu njegovog bračnog života, ali koliko je to bio brak ne znam', rekla je Tihana Harapin Zelepugin.

Kad je već ljubav propala, iz razvoda treba izvući ono najbolje. Nakon razvoda od Luke Rajića, Borna je navodno dobila oko 270 milijuna kuna bračne stečevine, a zadržala je i njegovo prezime. 'Niste zmija da mijenjate košuljicu svake sezone, izgradite jedan identitet sa tim prezimenom kao jedna odrasla osoba. Sad se s nekim rastanete i trebali biste se vratiti na ono prije 10, 15 godina je meni apsurdno', rekla je Borna Rajić.

Evo  što bi učinile ove poznate dame u slučaju, ne daj Bože, razvoda.

'U slučaju da mene moj dragi ostavi ne samo da bi ga opelješila do zadnje lipe nego bi ga još i prebila!, rekla je Žanamari.

'O ružnim stvarima u životu nikad ne razmišljam. Jednostavno, optimista sam i samo mislim o lijepom, ne dao Bog da dođe do nečeg ružnog u tom trenu bi o tom razmišljala. Sad je sve lijepo, divno i krasno, ja ima brak od 15 godina, troje djece',  rekla je Iva Balent.

'Mislim da bi veza trebala kako je počela nekako intimno između dvoje ljudi tako bi trebala i završiti. Bez popratnih doktora, odvjetnika i ostalih', priznala je Mia Kovačić.

'Pa daj Bože da bude u miru...mislim, ono...nož u leđa i to!rekla je kroz smijeh Koran Gvozdić.

I za kraj, savjet stručnjaka je 'Ajmo se nać na sredini, vrlo iskreno, ne možemo zajedno, i zbog sebe i zbog djece ako ih ima, ajmo se dogovorit popola', zaključila je Nataša Barolin Belić.

 IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene