zbog golišave fotke

Nives Celzijus ljuta: „Nepravedno je da me stavljaju u isti koš s takvima“

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus ljute komentari na račun golišavih fotografija.

Razgolićene fotografije na društvenim mrežama često privlače pažnju obožavatelja. Po broju "lajkova" nerijetko premašuju fotografije s koncerta. "Objaviš snimku s koncerta i imaš 20 tisuća pregleda, a kad objaviš kako si malo zatreperila guzom odmah te svi portali prenose. Pitam se onda zašto uopće pjevam. Mogla bih novce zarađivati ovako", kaže Maja Šuput.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus "Takvu te najviše volimo" Nives Celzijus pokazala je svoju prirodnu ljepotu pa sve oduševila: "Bez filtera, filera, botoksa, to sam samo ja!"

Očito živimo u vremenu kada se karijera ne gradi isključivo na pozornicama i pjesmama. Stoga ni ne čudi da u nadi da budu zamijećene naše zvijezde posežu za svim mogućim alatima. Ovo je ljeto medijsku prašinu podigao sukob Šimleša-Bačić nakon što je pisac pjevačicu javno optužio za nemoral i loš utjecaj na djevojčice.
Seks prodaje, jasno je svima, a domaća scena obiluje damama koje vole pokazati baš sve. Društvene mreže Maje Šuput, Lane Jurčević, Severine, Jelene Rozge, Lidije Bačić, Nives Celzijus prepuni su vrućih fotografija - što poslovnih, što privatnih. A da se jedno s drugim odlično može iskoristiti u svrhu ispunjenja svog cilja zna i Nives Celzijus.

"Smatram da je nepravedno da me se stavlja u koš isključivo s osobama koje će smisliti neku glupu izjavu samo da bi se pojavile u novinama, a nemaju jasan cilj zašto to rade", kaže Nives koja točno zna što želi i može dobiti objavom primamljive i mnogim muškarcima, ali i ženama oku ugodne fotografije.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene