Situacija se smirila

Nakon incidenta: 'Meni možete što hoćete, ali nemojte mi protiv Brankice'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Malo ljubomore izazvalo je naguravanje, nakon čega su se potukli. Brankica je Mladena istukla štapom, a on je razbio stol. Nakon toga popularni pjevač je završio na psihijatriji.

A pomirili su se Mladen Grdović i njegova voljena Brankica. Iako su nakon posljednje incidenta, u kojem su oboje zaradili prijavu zbog obiteljskog nasilja, počeli živjeti na odvojenim adresama, Brankica se ipak vratila u obiteljski dom.

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"

Do posljednje svađe u nizu je došlo kada Mladen nakon posla nije dobio juhu te je želio vidjeti što Brankica skriva u torbici za izlazak. Malo ljubomore izazvalo je naguravanje, nakon čega su se potukli. Brankica je Mladena istukla štapom, a on je razbio stol. Nakon toga popularni pjevač je završio na psihijatriji.

'Meni možete što hoćete, ali nemojte mi protiv Brankice i familije', rekao je Grdović.

Sada je, kaže, sve u redu, ponovno se posvetio sportskom životu i ostavio se bevande.

Cijeli prilog pogledajte u IN Magazinu.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene