BUDUĆI HIT

EKSKLUZIVNI KADROVI Zavirite na snimanje pjesme koja će vas osvojiti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavonska ravnica je još jednom spojila grupu Colonia i Slavonia band. I to u pjesmi Zlatni dvori koja će biti naslovni singl nove istoimene serije Nove tv.

Zavirili smo na snimanje pjesme koja će osvojiti vaša srca. Riječ je o pjesmi Zlatni dvori koja će biti naslovni singl nove istoimene serije Nove tv. Priliku zaviriti u prve epizode ove dramske serije imao je autor glazbe Boris Đurđević koji kaže kako se već navukao na ljubavne intrige koje prate Zlatni dvori. 'To je ono što sam oduvijek želio radit, glazbu za seriju, film. Definitivno sam uživao . Svirao sam ono što je izašlo iz mene , što sam osjetio od glumaca . Prekrasno iskustvo', rekao je Boris Đurđević.

Pogledaj i ovo showbuzz Hit Zlatnih dvora Premijerno pogledajte: Slavonia Band predstavlja hit "Da li mjesec zna"

Stihovi koje tradicionalno prati tambura , kao i cijela serija, odišu okusima i bojama ovog kraja. No Indira koja se diči slavonskim genima, ima još pokoju ideju kako dodatno izvornim učiniti Zlatne dvore. 'Svinjokolja, definitivno. Ja sam u svinjokolji uvijek prala ona crijeva, uvijek su me dopali najgori poslovi. Ali kasnije sam motala i sarme. I naravno pojela sve kao nagradu. Puna trpeza je sinonim za nas Slavonce i Slavoniju', otkrila je Indira Vladić Levak.

Colonia i Slavonija bend sutra će biti prvi gosti u novoj sezoni našeg zabavno-glazbenog showa Petkom s Petkom, a premijeru pjesme koju izvode Colonia i Slavonia bend imat ćemo priliku čuti sutra na portalu Dnevnik.hr.

Više pogledajte u prilogu IN Magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene