Bezalkoholno

Kakav kapacitet! Pogledajte kako Galić trusi pivo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pero Galić i Tiho Orlić zapjevali su tijekom emisije, otkrili što ima novo, a upustili su se i u zanimljiv izazov.

U ovotjednoj epizodi showa "Petkom s Petkom" gostovala je grupa Opća opasnost. Pero Galić i Tiho Orlić zapjevali su tijekom emisije, otkrili što ima novo, a upustili su se i u zanimljiv izazov. Petko je za dečke pripremio nešto što im sigurno nije teško palo.

Pogledaj i ovo In Magazin: Pero Galić, Opća Opasnost - 3 ''svi smo mi tamo'' Pero Galić ne slaže se sa zabranama nastupa srpskih pjevača u Hrvatskoj: ''Naša cijela estrada svirala je u Srbiji, nek se svi vesele na svoj način i neka puste nas da idemo svojim putem''

Morali su se, naime, natjecati u ispijanju bezalkoholnog piva. Galić je unaprijed najavio svoj trijumf. Dok je Tiho polako pijuckao, Pero je nagnuo i vrlo brzo dokrajčio ponuđeno pivo. U četiri sekunde popio je pivo, a dečki iz benda su oduševljeno najavljivali. "47 godina, doktore moj", rekao je Galić Orliću. Što je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene