Legendarna pjevačica

PROGOVORILA O BRAČNOJ NEVJERI "Davore, ubit ću te!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Odgovorila je zaista na prilično paprena pitanja.

U "Paprenim kuglicama" na vruća pitanja odgovorila je najpoznatija domaća skitnica Jasna Zlokić. Ova je Velolučanka prije mjesec dana postala baka, a Davoru Gariću otkrila je i neke detalje iz karijere i života koje dosad nismo znali.

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

"Kad je stani-pani, svi su snalažljivi", otkrila je Jasna na pitanje tko bolje skriva bračnu nevjeru, muškarci ili žene. U Hrvatskoj bi najprije iskorijenila mito i korupciju. "Ovisi o izdržljivosti, poslije sto je promiskuitetna", našalila se Jasna i rekla Davoru da će ga ubiti, zbog njegovih nezgodnih pitanja.

"Maštom se nikoga ne može povrijediti. Ja sam kao dijete u svakog bila zaljubljena", ispričala je Jasna kad je upitana je li maštanje o drugom prevara partnera. Što je još legendarna pjevačica otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene