JAČA NEGO IKADA

Pamela Ramljak preživjela teško razdoblje: 'Hvala Bogu, to sam pobijedila'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačica Pamela Ramljak otvorila dušu i otkrila kako se osjeća snažnija nego ikada.

Bivša Feminemka Pamela Ramljak puna je podrške prema svima koji pate od anksioznosti. Ona se manifestira kroz osjećaj tjeskobe, ustrašenost i napadaje panike. Naime, pjevačica je i sama svojedobno vodila tu bitku, no danas kada je sve to iza nje osjeća se snažnija nego ikad. 'Hvala Bogu, to sam pobijedila. Vjera, sport,okolina, dobar suprug i sve to nestane', priznala je Pamela.

Pogledaj i ovo In Magazin: Sandi Cenov i žena - 1 Proslavili 18. godišnjicu Sandi Cenov i njegova supruga za kamere In magazina progovorili o braku i zarukama: ''Bila je to ljubav doslovno na prvi pogled''

Danas se, kaže Pamela, najbolje opušta u društvu supruga. 'Uzmemo neki dobar hotel, ne moramo se misliti šta ćemo jesti, gdje nas sve čeka i da samo šetamo,uživamo u društvu jedno drugog, pričamo. Evo to je moj idealan odmor', rekla je pjevačica koja je u sretnom braku.

Pogledajte i novi spot Ivane Marić.

Nažalost, suprug joj se zbog poslovnih obveza nije mogao pridružiti u Dubrovniku gdje je Pamela stigla kako bi podržala mladu dizajnericu Andreju Zvono čije kreacije obožavaju supruge naših nogometaša.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene