Bračni brodolomi

NESLAVNI REKORDERI Izrekli sudbonosno 'DA' pa brzo požalili

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Samo za vas donosimo brakove koji su se ugasili i prije prvog zajedničkog vikenda i jedne mjesečeve mijene.

Najkraći celebrity brak trajao je svega 7 minuta. Akteri su bili instruktor tenisa Svetozar Marinković i bivša supruga Mikea Tysona Robin Givens. Slijedi ih Za Za Gabor s 24 sata, dok je treće mjesto s 55 sati zauzela Britney Spears. No imamo i domaće primjere.

Pogledaj i ovo Vlatka Pokos - 8 nije uvijek bila plavuša! Vlatka Pokos slavi 54. rođendan, u našoj galeriji možete pogledati kako se mijenjala kroz godine

Ako je vjerovati medijskim nagađanjima, između Ane i Zorana stala je 25-godišnja Antica Filipović Grčić. Ljepotica iz Šibenika sportskog je managera osvojila izgledom i smislom za humor, baš kao što ga je prije nekoliko godina osvojila Ana Šikić, sad već bivša, druga supruga, kada je ostavio Vanju Mamić nakon 19 godina braka i dvoje djece.
Njihov je brak trajao 2 godine dok je najkraći domaći celebrity brak trajao svega 2 mjeseca. U glavnim ulogama našli su se Lana Pavić i Igor Vucelić. Krahu turbulentne veze, koja je nakon 3 mjeseca završila ispred oltara.
"Sve je to u nekoj magli rado bi da se to nikada nije dogodilo i da nije bilo mojih istupa u javnosti jer te mediji etiketiraju bez obzira na sve", rekla je tada Lana koja je sada posvećena trećem braku, a Ivoru se izgubio trag.

 

Još jedan brak kraći od jedne godine bio je na relaciji Gordan Giriček - Nataša Gulan. Nakon što je potpisao ugovor s NBA klubom Utah Jazz, vrijedan 16 mil. dolara, navodno je bivšu suprugu ucjenjivao da potpiše kako se kako se odriče njegova novca ili da spakira stvari i napusti stan.
U tom ga je trenutku, čini se, zanimao samo novac jer mučan razvod na sudu se vrtio upravo oko bankovnog računa, čak je i plaćanje alimentacije za kćer Goranu navodno bio problem.

 

"Da ja sam prevarila muža i smatram da je to nemoralno, ali to je jedini preljub u mom zivotu", izjavila je Vlatka Pokos. Godinu i četiri mjeseca - toliko je trajala ljubav prije najskandaloznijeg razvoda. Izbacivanje Vlatke na ulicu, optužbe da zlostavlja malenu Lanu, preljubi, nabrajanje zaplijenjenih gaćica i grudnjaka na sudu, uvrede, javno sramoćenje - sve to su nam priuštili nezaboravni Vlatka i Dikan.

 

S obzirom na navedene, brak Maline Grahek i Josipa Šelendića, koji je potrajao 3 godine, zvuči kao cijela vječnost. Nakon nekoliko mjeseci veze, mladi je poduzetnik oženio trudnu manekenku, a ubrzo nakon rođenja sina počele su svađe, ispadi u javnosti, a kraju braka je navodno kumovao njezin preljub.

 

I dok su svi ovi brakovi završili klasičnim razvodom, pjevačica Pamela Ramljak uspjela je dobiti crkveno poništenje svog prvog braka koji je trajao godinu dana. Razlog razvoda od Stojana Rakića nikada nije javno priznala. Trenutno je sretna u drugom braku i čeka prvo dijete s Mladenom Salajstarom.
"Žao mi je sto se dogodilo u prošlosti ali čovjek ne može birati svoju sudbinu meni je drago da je to iza mene i da ja imam drugu šansu da proživim život kako sam maštala ko djevojčica", kaže Pamela.

 

I premda bi prije stupanja u brak o nekim stvarima trebalo dobro razmisliti, želimo vjerovati da su se svi oni, barem u jednom trenutku, uistinu voljeli, a kad srce bira, glavu i tako nitko ništa ne pita.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene