"Što ćeš..."

BIVŠI MUŽ OTKRIO Zašto je Ljiljana Nikolovska otišla iz Magazina?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivši muž legendarne Ljiljane Nikolovske progovorio je o prekidu jedne od najvećih karijera u regiji. Priča je to o kojoj se priča i danas!

Robert de Niro, David Bowie i Bianca Jagger, američki predsjednik Jimmy Carter te Jack Nicholson tek su neke od brojnih zvijezda koje su se našle pred objektivom našeg najpoznatijeg i prvog paparazza Jadrana Lazića.

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"

''S Marlonom Brandom je bio vrlo kratki kontakt. Jack Nicholson isto, ali s Jodie Foster je bilo malo duže, tako da mi je ona ipak ostala u najljepšem sjećanju'', rekao je Jadran Lazić, fotograf. Za Foster se čak pričalo da je bila zaljubljena u Jadrana Lazića. '' Gdje ima dima, ima i vatre. Ali ja sam bio mlad, ona je bila mlada'', rekao je Jadran. Iskre su počele frcati u Parizu davne 1978. Romansu je prekinuo poziv za tada obvezno služenje vojnog roka. ''Ona nije mogla vjerovati da moram ići u vojsku i da se ne mogu vratiti dok vojska ne završi. Ona to nije mogla shvatiti i onda je prekinula snimanje i došla je u Split na moj oproštaj. Tako da je bila u Splitu, pa smo poslije bili malo na Hvaru. Oduševljena je Hvarom i Splitom. Uživala je u hrani, a najviše su joj se svidjele palačinke moje mame'', otkrio je Jadran.

Jadran danas živi u Los Angelesu. A da zna pronaći put do ženskih srca, potvrđuje još jedna njegova bivša ljubav. Njegova druga supruga bila je Ljiljana Nikolovska, bivša pjevačica Magazina koja je napustila Magazin radi ljubavi prema Jadranu i odselila se u Kaliforniju. ''Jest. Išla je sa mnom. Ostavila je Magazin. Što ćeš... Ne možemo drugačije biti zajedno'', kazao je Jadran koji je otkrio da više nije u kontaktu s Ljiljanom koja i dalje živi u Kaliforniji.

Kao prijelomni trenutak u njegovoj karijeri ističu se fotografije tada nepristupačne Charlotte Ramling. Urednik u pariškoj agenciji dao mu je zadatak kojim ga se, priznaje simpatični Lazić, htio riješiti. ''I ona kaže evo Charllotta Rampling ti je u hotelu Lancaster. I što ću ja, došao iz Dalmacije, niti čuo za Charlottu Rampling, niti znam gdj je hotel Lancaster'', prisjetio se Jadran. Snalažljivi Dalmatinac predstavio se kao fotograf uglednog Isi Paria i uspio snimiti ekskluzivne fotografije. Urednik je zanijemio od šoka.

Slikao je Jadran brojne poznate zvijezde, a tijekom duge karijere samo jedna zvijezda ga je za fotografije tražila novac. ''Shanon Doherty je tražila novce. I to 20 tisuća dolara za jedan dan. Međutim, u to vrijeme je bila toliko popularna''', kazao je Jadran. 

Prijatelj Chuck Norris besplatno mu je ustupio svjetsku ekskluzivu, dopustivši mu da snima njegovo vjenčanje. Svjetski časopis kupio ih je za čak 100 tisuća dolara. Vilu na Hvaru uspio je kupiti zahvaljujući ekskluzivnim fotografijama sa sprovoda Leonida Brežnjeva. Osiguranje mu je dalo jednu minutu za fotografiranje.

Što je još otkrio naš poznati paparazzo, pogledajte u našem videoprilogu.

In magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene