VRTOGLAVI HONORARI

Predviđaju im golemu zaradu! Bore se za 150 tisuća eura

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Izabrani su pobjednici Elite model Look natjecanja za 2016.-u. Modni skauti predviđaju im velik uspjeh i na svjetskom natjecanju u Portugalu, a u slučaju pobjede, na dobrom su putu da počnu zarađivati milijune.

Neven i Ana pobjednici su natjecanja Elite model look za 2016-u. Krajem studenog putuju u Lisabon na svjetski izbor, gdje će se boriti za pobjedu i ugovor vrijedan čak 150 tisuća eura. 'Nisam uopće očekivao da ću pobijedit, mislio sam onako doć radi reda, da moram, nisam ništa ovako planirao, pogotovo sanjao', rekao je Neven Stanišić.

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"

'Prvenstveno, cilj je bio nešto novo naučit, neko novo iskustvo, ali naravno svatko tko se natječe ima bar malo nade.', rekla je Ana Nikšić. 15-godišnjeg Nevena i 16-godišnju Anu sada čekaju naporne pripreme za svjetski izbor gdje nije važan samo izgled. 'I visina i vitkost i mršavost, znači da je dobra linija, ten, x faktor, da li sluša, da li radi kako joj se kaže, kakva je na fotkama, kakva je na videu, kakve su emocije, sve je apsolutno bitno', naglasila je Kristina Šalinović .

Ako postanu supermodeli, čekaju ih vrtoglavi honorari i luksuzan život u kakvom uživaju tek odabrani.

Zavisi od modela. Giselle zarađuje milijune, a obična djevojka može zaraditi nekoliko stotina tisuća dolara. Sve ovisi o modelu', rekla je Iris i dodala kako djevojke koje viđamo na modnimk pistama ne zarađuju puno novca. Kada krenu kampanje, onda krenu i zarađivati puno novca.

Ana ima dobre šanse da pokori svjetsku scenu, a i Brođaninu Nevenu zbog specifičnih crta lica stručnjaci predviđaju velik uspjeh.

'Htio bih da budem dobar u ovome, da budem poznat', priznao je Neven Stanišić.

Prva postaja prema uspjehu i statusu svjetskih modela im je svjetski izbor Elite Model Look.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene