Namjerio se na krivu

Neda Ukraden prisjetila se urednika koji ju je ucijenio seksom: "Ako si pametna, shvatit ćeš"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zlostavljača ima i na ovim prostorima. Dobro je to na svojoj koži osjetila i pjevačica Neda Ukraden.

Neda Ukraden prisjetila se početaka svoje karijere, kada je bila pjevačica u usponu. Našla se tada na meti zlostavljača, urednika popularnih novina. Htio je s njom spavati, a praktički ju je i ucijenio! Prepričala je Neda neugodnu situaciju u emisiji "Petkom s Petkom".

Pogledaj i ovo Neda Ukraden Zvuči li vam pjesma poznato? Španjolski predstavnici na Eurosongu plagirali Nedu Ukraden? Oglasila se i pjevačica: "Platit će sigurno!"

"Jedan ugledni urednik jednih uglednih novina, konkretno u Tuzli je to bilo. Čovjek je, kad smo dobivali sobe, pokušao ući mi u sobi kad smo se raspoređivali. Ja sam ga u šoku pitala kud će. On je rekao: Ma daj, što se baviš blesava. Ako si pametna, shvatit ćeš što to znači, ako nisi, mogao bi ti jako zagorčati karijeru. Pošto se on namjerio na Imoćanku, mislim, nije dobio štiklom u glavu, ali to je malo falilo. Rekla sam mu: Znaš što, ne moram nikad zapjevati, ali preko tebe i na taj način neću praviti karijeru", prisjetila se Ukraden.

Posljedica je itekako bilo. "Deset godina me vrijeđao, pljuvao, omalovažavao, sve što je objavljivao bilo je negativno", dodala je pjevačica. Što je još Neda otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene