Ovo je hit

URNEBES! Pogledajte kako Neda Ukraden imitira Indiru Levak

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Neda Ukraden sjajno je imitirala Indiru Levak i oduševila!

U blagdanskom izdanju emisiji "Petkom s Petkom" gostovali su brojni gosti, poput Maje Šuputi Damira Kedže te Ivana Zaka. A u emisiji se pojavio i frontmen grupe Vigor, Mario Roth. Hit grupa bilježi velike uspjehe protekle godine, pa je razloga da Mario s dečkima slavi i više nego dovoljno.

Pogledaj i ovo Neda Ukraden - 1 Svima odlično stoje! Mikrobikiniji, jednodijelni kupaći ili oni dvodijelni? Poznate Hrvatice otkrivaju koje preferiraju, a jedno je itekako sigurno!

No, ima se Mario još s čime za pohvaliti. Naime, sjajno imitira svoje kolege. A kad se u studiju pojavila Neda Ukraden, još jedna poznata imitatorica, zabavi nije bilo kraja. Donekle smo već bili upoznati s Nedinim sjajnim vještinama, a već pri samom početkom, kada je "skinula" Severinu, bilo je jasno da će izazov završiti prilično zabavno. Tako je i bilo, jer Nedinu imitaciju Indire Levak morate vidjeti. Bravo! Kako je sve izgledalo, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene