Imate favorita?

Stariji su od 60, a upola mlađi muškarci nisu im ni do koljena

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako su pregazili šezdesetu, i dalje su iznimno privlačni.

Za njima su žene uzdisale, padale u nesvijest, čupale kosu, pisale im ljubavna pisma, a nemali broj dama našao se u njihovu zagrljaju. Neki od njih i danas su sinonim za prave muškarčine. Nisu više baš mladi, ali su i dalje privlačni.

Pogledaj i ovo Biserka Hajdek - 6 "Vi ste kraljica!" Simpatična umirovljenica pozvala je Luku Nižetića na svoj specijalitet, a nakon hit-showa svi je prepoznaju na ulici: "Ljudi su se zaustavljali, čestitali"

Kada se on rodio, televizija je dobila sliku u boji, točnije, bilo je to davne 1951. Zdravko Čolić ima 65 godina i dalje slovi kao seks-simbol za kojim vrište žene svih uzrasta. ''Ja sebe ne smatram seks-simbolom nego pjevačem '', rekao je Zdravko Čolić. ''On ima taj neki osmijeh koji se ženama jako sviđa'', rekla je Barbara Marinović, novinarka portala Dnevnik.hr. ''Osim što je zgodan čovjek, odlično pjeva'', rekla je pjevačica Neda Parmać. ''Ja bih fazonirala tu frizuricu jer to graniči s fudbalerkom. Ja bih to malo skratila'', rekla je stilistica Ivana Bilandžija Billy. Popularnom šarmeru pripisali su esteske zahvate i korištenje botoxa, no on to nikada nije priznao. ''Popite pivo pa ćete vidjet. Šalim se, stvarno mi je od Boga genetika. Ja se ni ne pazim nešto puno, mislim da čovjek treba da radi i opušta se u izmjeni tih energija'', kazao je Zdravko Čolić.

 

Godinu dana prije njega rođen je balkanski Don Juan. Svojih 66 godina Goran Bregović nosi kao od šale, a mediji ne prestaju pisati o njegovim divljim ljubavnim pohodima, iako je već dugi niz godina u braku. ''Ne dao Bog da netko pomisli da je život moguć kakav ja imam u štampi, kao da ništa ne radim, kao da bih uradio što sam sve uradio '', komentirao je Goran Bregović.  '' Van svake kategorije. Ima toliko seksepila da mislim da može zavest bilo koju ženu'', rekla je Barbara Marinović. ''Ima taj boemski look, a izgleda bolje nego u mladim danima'', rekla je Billy.

1950. je očito bila dobra godina jer tada se rodio i Žarko Radić. Glumačka legenda, za kojom su patile brojne žene, 40 je godina proveo u braku, no nisu ga zaobišli tračevi o preljubu. Otkad je utjelovio Jastreba u Kapelskim Krijesovima, mnoge su se nadale da će sletjeti upravo na njihov prag. ''Svašta je tu bilo, ali najviše ozbiljnog rada'', rekao je Žarko Radić.  ''Žarko ima taj mladi duh kako bi rekli'', rekla je Billy. ''Karizmatičan, zgodan, mislim da ga žene vole otkad je bio klinac i da je to tako i danas'', rekla je Barbara Marinović.

Na svijet je 1954. stigao možda i najveći zavodnik iz Dubrovnika grada. Od prve uloge u filmu Okupacija u 26 slika, malo koja je odoljela plavim očima Frane Lasića. ''Pretpostavljam kad je bio mlad da je znao tajne zavođenja. Sad zna jos više, dobro se drži, mislim da je to njegova tajna što još izgleda jako dobro'', rekla je Neda Parmać. ''Mislim da je privlačan zbog svog fizičkog izgleda. Jako je njegovan, održavan, karizmatičan glumac i zgodan je čovjek'', komentirala je  Barbara Marinović.

Koliko ih je prošlo kroz Franin život ostaje nepoznanica, no četiri su s njim neko vrijeme plovile bračnim vodama i sve su imale zajednički nazivnik - bile su barem 25 godina mlađe od njega.

Stroge crte lica, odrješit stav, uniforma, smirenost samo su dio onoga čemu navodno nisu mogle odoljeti mnoge žene u životu Ante Gotovine. ''Koja žena ne voli heroja'', kroz smijeh je rekla Neda Parmać. ''Sve po pe esu sve po špagicama, kako treba, lijepa fina odijela uvijek na mjestu, uvijek popeglan'', rekla je Billy.

''Ja sam vojnik bivši, a sad ribar'', rekao je Ante Gotovina.  No to što je ribar, očito ne umanjuje šarm ovog šezdestjednogodišnjaka. ''On je i vojnik, mislim da mu daje na čari, da je zato zgodan ženama. Autoritet je, a žene to vole. Sad je ribar i to mu daje na šarmu. Prebacio se na simpatičnu djelatnost i tome je i draži jer ima autoritet, a bavi se čime voli i zbog toga je jos veći frajer'', komentirala je Barbara Marinović.

Za Vladu se uistinu može reći da je kao dobro vino, godina berbe mu je 1953. i s navršene 63, žene i dalje luduju za njim.
''Nema toga više. To je bilo tad jer je svaka morala imati svog idola, inače si bio out''. Skromnom Vladi ne vjerujemo na riječ, ali u vrijeme najveće slave od pomahnitalih obožavateljica čuvala ga je policija.
''Oči na njemu se uvijek smješkaju'', rekla je Billy. ''On je jednostavno lijep čovjek i to mu je najveći plus'', kazala je Brabara Marinović.

Kada su oni u pitanju, ljepota očito nije prolazna, a kad se tomu doda šarm, iskustvo, zrelost i odmjerenost nije ni čudo što žene i dalje luduju za njima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene