Sin Mire Ungara i Tereze Kesovije

Progovorio o himni svih očeva: ''Bio sam tad 7-godišnjak! Nisu me baš puno pitali!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Legendarni glazbenik Miro Ungar koncertom u Kazalištu Komedija proslavio je nevjerojatnih 60 godina karijere i skorašnji 80. rođendan. U publici se našla i bivša supruga Tereza Kesovija. Njihov zajednički sin Alan prisjetio se vremena kad je kao dijete s ocem otpjevao himnu svih očeva "Al' tata ti me voliš!".

Miro Ungar spektakularnim koncertom u Kazalištu Komedija, za koji se tražila karta više, proslavio je 60 godina karijere i skorašnji 80. rođendan. "Kad dočekaš 60 godina života, već si zadovljan da si ih uspio savladati, ali kad shvatiš da si napravio 60 godina karijere , a 80 života, ona je to jedan poseban osjećaj", kazao je Miro Ungar za IN Magazin. "Ja se samo nadam da se to može doživjeti i dočekati, iako je za mene to neshvatljivo!", kazala je Ksenija Erker .
"Toliko je vitalan da mu na tome zavidim. Odakle mu više ta energija. Showman veliki . On je čovjek svjetskih razmjera što se tiče estrade. Vidi se da je vani ispekao zanat", kazala je Jasna Zlokić. Stariji naraštaji dobro pamte svevremenski hit "Al tata ti me voliš", koji je prije gotovo pet desetljeća, sin Tereze Kesovije i Mire Ungara otpjevao s ocem. Eksluzivno za In Magazin Alan Ungar prisjetio se tih nezaboravnih vremena. "Bio sam sedmogodišnje dijete. Nisu me tada baš puno pitali, ali danas s odmakom vremena ponosan sam da smo to napravili. To je jedna pjesma koja je obilježila mnoga djetinjstva'', otkrio je Alan Ungar.

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"

U iznimno bogatoj karijeri, Miro je pjevao na 6 jezika. Ostvario je zavidnu inozemnu karijeru. U doba najveće slave samo u bivšem Sovjetskom Savezu imao je čak 19 dvomjesečnih turneja. "Zaista je malo žalosno da mene naša hrvatska pubika pozna premalo u odnosu na tu dugačku karijeru!", otkrio je Miro Ungar. Koncert za pamćenje nije željela propustiti ni Mirina bivša supruga Tereza Kesovija, s kojom je danas u više nego dobrim odnosima. "Ja sam od onih koji pamti samo lijepe stvari i zato sam uspio održati tako lijepi kontakt ", kazao je Miro Ungar. "Došla sam na jedan dobar koncert jednog sjajnog glazbenika koji zna raditi posao, koji je vrijedan poštovanja. To je jubilej koji treba poštovati, jer je sve manje ovakvih zvijezda kakav je on, kakvi smo mi još neki rijetki. A šta će poslije nas ostati, ja ne znam'', otkrila je Tereza Kesovija.

Na Mirinoj zaraznoj energiji pozavidjeli bi mu i duplo mlađi kolege.
"Uopće nemam osjećaj da ima godina koliko ima. On je užasno vitalan, daje nam ideje za koreografije, pjeva kao da je mlađi od mene!", priznala je Hana Hegedušić. "Mogu reći , blago njemu stvarno, na tako dugom postojanju, uz tako lijepu poztivnu karmu . Vrh!"  ''Jao, da mi je biti tako fit u njegovim godinama, a ja već znam da ne bude tako bilo'', priznao je Jacques Houdek.
Nezaustavljivi Miro Ungar već se priprema za svoj novi životni izazov. Svjetsko prvenstvo u tenisu za veterane. "Ove godine kad navršavam 80, već imam pravo igrat u kategoriji 80 + . Onda neka me se paze!", poručio je Miro.


Što je još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene