Majka domaćica, otac radnik

VELIKA DALMATINSKA DIVA Meri Cetinić otkrila: 'Bili smo prilično siromašni'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Velika diva Meri Cetinić progovorila je o svom djetinjstvu u Blatu na Korčuli. Bili su, kaže, siromašni, ali sretni.

Meri Cetinić nastupila je u koncertnom ciklusu 'Zvijezde pod zvijezdama' i oduševila publiku. Pjevačica koja je otpjevala neke od najljepših pjesama dalmatinskog soula, albume je prodala u nakladama koje se danas mogu samo sanjati. Ipak, ne ponaša se u skladu sa statusom glazbene dive koji joj mediji često dodjeljuju.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zvončica Vucković Pravi je majstor! Naša najdugovječnija manekenka pokazala je prema čemu gaji veliku strast: ''Kad uzmem šarafciger, ništa mi nije teško''

'Moja majka je bila domaćica, starinska žena... otac radnik... bili smo prilično siromašni, pa sam se odmalena naučila trpljenju, strpljenju...', prisjeća se Meri. Uz to što je nizala hit za hitom pjevačica je bila majka i otac svojoj kćerci Ivani Burić. Kćerka je naslijedila njezin glazbeni talent pa danas nastupaju zajedno. No, za uspjeh na estradi danas talent nije presudan.

'Iza nas ne ostaju haljine i ljepota nego pjesme, odnosno energija koju smo u njih utkali i ako to vrijedi to će ostati, ako ne zaboraviti će se', priča Meri. Što je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene