EKSPLICITNI DEKOLTE

GOLE GRUDI O KOJIMA BRUJI HRVATSKA 'Sve je postalo toliko dostupno'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ona je manekenka koja je zbog nespolušne haljine pokazala svoj eksplicitni dekolte i zasjenila cijelu reviju.

Cijeli Balkan bruji o hrvatskoj manekenki koja je prije 2 dana eksplicitnim dekolteom na pozornici zasjenila cijelu reviju. To nije bio slučaj na sinoćnjoj reviji Aleksandre Dojčinović, koju su posjetile brojne osobe iz javnog života.

Pogledaj i ovo Aleksandra Dojčinović i Tomislav Madžar - 2 Evo gdje su bili Naša dizajnerica i bivši Kolindin savjetnik bili su u prvom izlasku otkako su dobili prinovu, svoju vezu inače drže u potpunoj tajnosti

'Cijenim to što je svoja, što je vrlo radišna, što se ozbiljno organizirala, i vrlo profesionalno radi svoj posao', otkrila je spisateljica Milana Vlaović. Jednako dobro mišljenje ima i Tihana Harapin Zelepugin koja itekako zna što je u trendu i što se traži u svijetu mode. 'Stalno šeta po granici erotičnosti, nikad je ne prelazi ali uvijek je tu malo prisutna. To je što žene vole!'

Kako to na društvenim okupljanjima biva, pretresale su se teme iz javnog života pa tako i ovotjedni mini skandal na jednoj drugoj reviji gdje je manekenka na pisti sasvim slučajno, zbog prelepršave haljine, publiku počastila eksplicitnim dekolteom.

'Gafovi su naravno sastavni dio modnih revija. Oni su dobro došli ne samo medijima nego i dizajnerima. Ja kad vidim djevojku da joj se vide grudi,'joj, sad fino krasno, sad će je biti pune novine!', rekla je Tihana Harapuin Zelepugin.

Korana Gvozdić ne vidi ništa spektakularno u takvom nesretnom događaju. 'Grudi ili istražnjica, to je kao da gledaš ormar! To je više postalo toliko dostupno da mislim ako je stvarno zasjenilo onda tužno da je zasjenilo, otkrila je Korana.

Naša Mia Kovačić i sama je godinama koračala modnim pistama, no uvijek je sve bilo na svojem mjestu. 'I nije mi ispala cicka, nije! Dapače. Nazvala me jednom jedna novinarka i onda me pitala ''ma znaš, Mia, moram te pitat, ono nazirale su se negdje, ja kažem pa da, imam grudi jer sam žensko!''

Gafovi na modnim revijama, htjeli mi to priznati ili ne, katkad su najzanimljivji sadržaj. Jedna od najsexy Hrvatica, atraktivna Vedrana Linardić poskliznula se i u raskošnoj vjenčanici završila na podu.

'Uvijek se očekuje nekakav gaf, međutim dok je to sve u granicama neke pristojnosti i ajde nazovimo ukusa, onda to nije tako strašno', zaključila je modna agentica Tihana Harapin Zelepugin.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene