300 milijuna dolara

MEGAJAHTA KATARA Najveći luksuz koji možete zamisliti plovio našom obalom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Katarski šeik Hamad bin Khalifa al-Thani vlasnik je prekrasne katare. Vrijedi

Ljeto na izmaku još jednom je potvrdilo kako je naša obala sve češće na meti bogatih i slavnih. Od Rovinja preko Kornata, Skradina, Trogira, Hvara pa sve do Dubrovnika - megajahte su bile uobičajen prizor.

Pogledaj i ovo Petra Ecclestone i James Stunt (Foto: AFP) Ponovno je sretna Petra Ecclestone progovorila o braku iz pakla: "Spasila su me moja djeca!"

Vrtoglavih 200 milijuna dolara vrijednost je jahte koja je u Jadran uplovila na blagdan Velike Gospe. 'Rising Sun je s nevjerojatnih 138 metara pravi ploveći hotel. Jedanaesta najveća jahta na svijetu u vlasništvu je američkog magnata i uspješnog producenta Davida Geffena.

Megajahta je u Jadran doplovila s Francuske rivijere. Kako se na njoj u Francuskoj odmarao Leonardo di Caprio, mislili smo da je slavni glumac stigao u Dubrovnik. No suprotno očekivanjima, na jahti se odmarala kći američkog predsjedničkog kandidata Donalda Trumpa, Ivanka sa suprugom.

Iako s duljinom od 49 metara, u usporedbi s ostalim jahtama u ovom pregledu, nije impresivna, jahta Cyan pobudila je veliko zanimanje domaćih medija. Naime, na njoj su ljeto proveli članovi svjetski poznatog benda U2. Ovo je njihovo drugo krstarenje Jadranom.

Kombinacijom imena kćeri Petre i Tamare nastao je naziv jahte Petara, na kojoj Jadranom svake godine krstari Bernie Ecclestone. Njegova omiljena odredišta su Trogir, Hvar, Korčula te Dubrovnik.

Jahta Pelorus sa 115 metara među tri je najduže jahte koje su ovog ljeta uplovile u Jadran. Ova jahta, koja je nekoć pripadala ruskom milijunašu Romanu Abramovichu, danas je u vlasništvu šeika Abdulaha. Većinu ljeta provela je na Hvaru.

S cijenom od nevjerojatnih 300 milijuna dolara, megajahta Katara najskuplje je plovilo koje ste ovog ljeta mogli vidjeti na Jadranu. Vlasnik joj je katarski šeik Hamad bin Khalifa al-Thani. Jahta koja je ime dobila prema starom nazivu za poluotok na kojem je smješten Katar, u dubrovačkom akvatoriju boravila je gotovo dvadesetak dana.

Katara ima vruće kupke, jacuzzije i bazene na krmi, a paluba je rezervirana za teretanu i spa centar. Na nju može sletjeti i helikopter. Više pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene