sedam veličanstvenih

Tko su najpoželjniji hrvatski neženje? Jedan je neozbiljan, drugi oženjen za posao...

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada bismo opisivale osobine najpoželjnije muškarca, onda bismo rekle da mora biti zgodan, ambiciozan i uspješan. I takvi postoje...

Kada bismo morale odabrati osobine najpoželjnijeg muškarca, žene bi se složile u nekoliko stvari. On mora biti zgodan, ambiciozan, uspješan i neodoljiv. Upravo su takvi frajeri s našeg popisa. Top-listu neženja u Hrvata komentirale su Ivana Delač Đolo, Nives Celzijus i Pamela Ramljak.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

Nakon pucanja, kako ih je zvao, vječnih zaruka s Jelenom Rozgom, Stjepan Hauser brzinom munje vratio se na listu tražene robe za put do oltara. Nives tvrdi da ipak ne bi bio njezin prvi izbor, dok Pamela Ramljak ističe da nije dovoljno ozbiljan.

Samozatajni Ante Vrban zbog posla je često na putu, no ne skriva želju za obitelji i djecom. "Idealno bi bilo imati takvog dečka da ti izgradi kućicu u cvijeću", kaže Nives.

Hrvatski George Clooney lako bi mogao postati Marko Petrić, tridesetogodišnji glumac čiji bi osmijeh otopio i najledenija srca. Zvijezda serije "Čista ljubav" prava je prilika za udaju, smatra Pamela Ramljak.

Najmlađi na listi je Borna Čorić. Premda se sportaši uglavnom žene vrlo mladi, njemu se ne žuri. Nakon duže veze sad solira. A ako se želite naći na njegovoj listi, trebat ćete blagoslov seke Brune.

Iako je u dugoj vezi, prstena još uvijek nema, a mnoge dame do tog konačnog UZIMAM ne odustaju od Vedrana Ćorluke. Osim Franke obožava svojeg psa Oskara, a to što je svoje tijelo ukrasio njegovom a ne njezinom tetovažom, mnogima je dalo malo nade.

Mate Rimac jedan je od naših najuspješnijih poduzetnika, za kojeg zna cijeli svijet. Tvorac električnog automobila svoj život čuva podalje od očiju javnosti, no nije se uspio sakriti od ženskog oka. "Možda fizički nema te neke osobine idealnog frajera, no ima nešto muževno i šarmantno u njemu", smatra Nives, dok Ivana Delač Đolo napominje da je Rimac u sretnoj vezi.

On rano ustaje zbog posla, no mnoge bi ga jutrima zadržale u toploj postelji. Šarmantan i beskrajno duhovit, dečko iz kvarta može mnogo ponuditi. Iako je u vezi, prstena nema, a zabranjeno voće mnogima je najslađe. Daniel Bilić mnogim je djevojkama frajer iz snova.

Svi mladi, zgodni i uspješni dečki i zasad uglavnom dostupni. Oduzima li im karijera previše vremena ili pomalo strahuju od sudbonosnog da, nismo sigurni. No vremena se mijenjaju pa više ne morate čekati da oni postave pitanje. Možda baš čekaju onu pravu koja će ih oboriti s nogu i imati hrabrosti za pitanje koje oni još nisu postavili. 

Što su još dame komentirale o najpoželjnijim neženjama, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene