Težak 23 milijuna eura

SKROMNI DINAMOV DRAGULJ Najveći dio zarade i dalje daje roditeljima!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Marko Pjaca prelazi iz Dinama u Juventus, i to za 23 milijuna eura. Predivni mladić otkrio je svoju intimnu stranu.

Pred našom kamerom, sasvim iskreno, na pitanja iz profesionalnog, ali i privatnog života odgovarao je Marko Pjaca - trenutačno najskuplji igrač HNL-a. Naime, jučer je ovaj nogometaš odigrao svoju posljednju utakmicu za Dinamo i otišao u Italiju gdje će igrati za Juventus. Tko mu je uzor, čega se najradije prisjeća iz djetinjstva te kako raspolaže zarađenim novcem, otkrio je u intervjuu koji je dao za IN magazin.

Pogledaj i ovo In Magazin: Sandi Cenov i žena - 1 Proslavili 18. godišnjicu Sandi Cenov i njegova supruga za kamere In magazina progovorili o braku i zarukama: ''Bila je to ljubav doslovno na prvi pogled''

'Proveo sam puno lijepih trenutaka ovdje. Moram reći da sam jako zahvalan Dinamu na svemu', rekao je Pjaca. U Dinamo je Pjaca počeo kao igrač od milijun eura , a sada je prodan za 23 milijuna eura čime je postao najskuplji igrač HNL-a. Ipak, ističe, nada se da mu slava neće udariti u glavu.

Ovaj skromni mladić najveći dio svoje zarade daje svojim roditeljima, s kojima živi. Smatra, to je normalno. 'Pa je, istina je, da. S obzirom na to da živim s njima, mislim da je to normalno, nisam razmišljao o tome da im ne bi dao', priča Pjaca. U svemu mu ide, no još uvijek je solo. Kad su cure u pitanju, kaže, najvažnije je da ga razumije i da se nadopunjavaju. Ipak, trenutno mu je najvažnije dokazati se na travnjaku Juventusa. Više pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene