Veliki intervju

EKSKLUZIVNO Marin Čilić napokon otkrio kad će se oženiti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedan od naših najboljih tenisača, Marin Čilić rijetko kada daje intervju, ali ekskluzivno je za In Magazin progovorio Goranu Ivaniševiću kao treneru.

Ekipa IN Magazina donosi vam jednu ekskluzivu! Naš najuspješniji tenisač Marin Čilić rijetko daje intervjue, osim onih neposredno nakon mečeva. Stoga je ovaj uistinu jedinstven. Otkrio nam je kakav je Goran Ivanišević trener, namjerava li se uskoro ženiti te kako se najradije opušta.

Pogledaj i ovo Večernjakova ruža To se ne propušta! Tko je slavio, a tko je prvi put bio na ovakvom događaju? Vodimo vas na crveni tepih glamurozne dodjele medijskih nagrada!

'Goran je stvarno miran, dosta staložen, uvijek pažljivo bira riječi i pokuša uvijek dati pravi savjet u pravom trenutku', kazao je Čilić o svom treneru. Prije dvije godine osvojio je US Open, što je trenutno njegov najveći uspjeh u karijeri, a tada su svjetski mediji primijetili i njegovu zgodnu djevojku.

O svojoj djevojci, studentici psihologije i politologije ima same riječi hvale, 'Ja sam ponosan na nju u svakom pogledu, ali mislim da je u tom trenutku ona bila ponosna na mene jer zna kroz što sam prošao u karijeri i ona je bila naravno tu cijelo vrijeme i bila mi uvijek velika potpora'. Više pogledajte u prilogu IN Magazina.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene