Oduševili publiku!

Pretpremijera u Puli: Mlada glumačka ekipa hit-mjuzikla podijelila dojmove sa snimanja u Hrvatskoj!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Filmski hit "Mamma Mia: Here we go again" u Puli je doživio svoju hrvatsku pretpremijeru! U čarobnu Arenu došao je i dio glumačke ekipe ovog mjuzikla. Mladi glumci svojim su ulogama oduševili publiku, pa su u Puli stekli i obožavateljice.

Pulska Arena bila je ispunjena do posljednjeg mjesta na hrvatskoj premijeri filma "Mamma Mia: Here we go again". Došli su onamo i mladi glumci iz filma koji nisu krili koliko su oduševljeni povratkom u Hrvatsku. Kao što je već svima dobro poznato, ovaj se mjuzikl dijelom snimao i na Visu. A glumci su postali glavni ambasadori ovog otoka gdje su uživali pet tjedana. Pogotovo u hrani.

''Kao raj, nije li. Ja čak nisam puno ni snimao. Ja sam tamo bio na odmoru, bilo je fantastično. Jako mi se svidjelo'',  dojmovi su Hugha Skinnera.

Pogledaj i ovo showbuzz Evo što on objavljuje "Najljepši dani u životu": Pierce Brosnan podijelio oduševljenje Visom



Poslije premijere glumci su se obratili publici, a ovdje su već stekli i obožavateljice. Pogotovo Jeremy Irvine koji u filmu glumi mladog Sama. On je pak s Hrvatskom jako dobro upoznat. Došao je ovamo na odmor s obitelji prije šest godina i otad svake godine dolazi u Lijepu Našu. Nakon cijelog desetljeća okupljena je ista glumačka ekipa, a poznati glumci dobili su i svoje mlađe verzije.



''Gledao sam prvih nekoliko puta kad je bila audicija. Prva je stvar bila pokušati odigrati likove Harryja, Sama ili Billa, a ne Piercea Brosnana, Colina Firtha ili Stellana Skarsgarda jer je to prilično teško'', kaže Skinner. 

U filmu "Mamma Mia: Here we go again" isprepliću se prošlost i sadašnjost. Vraćamo se u sudbonosno ljeto kad je Donna upoznala tri muškarca svojega života. U sadašnjosti pak u priču ulazi i baka, koju glumi Cher.

''Nevjerojatno je bilo i jedva sam čekao ustati iz kreveta znajući da ću raditi s njima'', priča redatelj filma Ol Parker. 

Film, naravno, obiluje Abbinim hitovima, a ovog puta s nekim pjesmama koje smo možda i zaboravili ili čak za njih nismo ni znali.

''Mislim da je u tome stvar. Bilo da jesi ili nisi Abbin fan, znat ćeš glazbu i znat ćeš riječi. U tome je stvar kad gledaš ovaj film. Svi, bez obzira na godine ili to odakle su, znat će barem neke pjesme i pjevat će ih. Gledali smo s publikom na prvoj premijeri i nevjerojatno je kako ljudi ustanu i počnu pjevati'', priča Jeremy Irvine. 

U filmu se nakratko pojavljuju i članovi Abbe Benny i Bjorn. A mladi glumci ne kriju da su imali tremu pred ovim dvojcem.

''To je golemo. Osjećaš baš strahopoštovanje'', priznaje Skinner. 



''Pjevati Abbu – Abbi. Prvi put kad sam došao u studio, mislio sam samo da ću upoznati Benny Anderson, a on je rekao: 'Ajde, kad si već ovdje' i počeo je svirati piano i pratiti me kako pjevam. Veliki pritisak, ali i privilegija. Sad to mogu maknuti s popisa želja koje imam'', otkrio je Irvine. 

A želja im je bila i premijera na Visu, a to ih očekuje ovih dana, kada će se vratiti na taj čarobni otok.

Kakva je atmosfera bila u Puli, pogledajte u prilogu IN magazina. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV. Propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene