Zaista ih nema

DOŠLA U STUDIO BEZ GAĆA Majo, jesi ih zaboravila ili?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput zaista je došla bez donjeg veša! Dobro pogledajte!

Nakon što je gledatelje Nove TV već osvojila naslovna pjesma serije Zlatni dvori, još jedna pjesma iz hit serije 'Zlatni dvori' doživjela je svoju premijeru u zabavno glazbenom showu IN magazina 'Petkom s Petkom'. Naime, pjesma 'Premija' koju lik Nere pjeva u prvoj epizodi serije izazvala je veliku pažnju i interes publike već nakon prve epizode, a u IN magazinu gledatelji su imali priliku prvi puta čuti u cijelosti i to u izvedbi Maje Šuput.

Pogledaj i ovo Maja Šuput ''nema dalje, gasi internet!'' Šuput u kreaciji za pamćenje posramila i najveće svjetske zvijezde: "Ovako nešto ni u Hollywoodu nitko nije nosio!"

Izvedba je bila sjajna, ali i Majin izgled. Naime, Maja je odjenula haljinu koja otkriva previše pa bi joj gaćice samo smetale.

Maja je na snimanje došla bez gaćica. Je li ih zaboravila? Nije! Maja jednostavno ne bi izgledala tako neodoljivo da je imala donji veš. Zna Maja što je show i njoj tu ništa nije sporno.

Bravo za Majinu hrabrost.

Pogledajte i kako je Robert Kurbaša Maji rekao 'začepi'.

Kako Maja izgleda bez donjeg veša pogledajte u video prilogu.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene