Imamo hit!

MAJA I PETRA UDRUŽILE SNAGE Kojoj bolje stoji "Premija"?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Petra pjesmu izvodi na setu, a Maja na koncertima.

Mnogo ponavljanja, ali i mnogo zabave. Tako je to kad na jednom snimanju imate Maju Šuput i glumačku ekipu serije Zlatni dvori.

"Ovo je prava domaća atmosfera. Stvarno se jede kulen i sir. Ovo nije plastika. Ovo je zaista pravo. Što možete vidjeti po ovim zaostacima na njihovim zubima", otkriva vrckava pjevačica. Maja se na setu snašla kao riba u vodi. A, kako kaže, velika joj je želja bila da postane glumica.
"Pa znaš šta, imam osjećaj kao da sam kući jer ja stvarno pratim seriju, ja to ne lažem nego ja stvarno sam rekla da sam ja fan i pratim od prvog dana. I kako sam pratila seriju tako imam osjećaj da sam tu zapravo domaća. Ali nisam znala da to baš tako izgleda na snimanju. I izgleda super", otkrila nam je Maja.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zvončica Vucković Pravi je majstor! Naša najdugovječnija manekenka pokazala je prema čemu gaji veliku strast: ''Kad uzmem šarafciger, ništa mi nije teško''

 

Premiju je već u prvoj epizodi Zlatnih dvora otpjevala Petra Kraljev, odnosno Nera koja nije krila oduševljenje Majinom izvedbom. "Maja je otpjevala tu pjesmu, očito uspješno. Vidjela sam da na YouTubeu ima tisuće i tisuće klikova. Šta je dobro", zaključuje Petra Kraljev. Iako je izvedena samo jednom u cijelosti, i to u emisiji Petkom s Petkom, na društvenim mrežama pjesma je već postala pravi hit s gotovo 200 tisuća pregleda.

"Dobro, ovo je pjesma koja ide baš na prvu. To je taj naš tip hita i onda poslije toga su ovako došli mailovi. Kad će spot? Kad će pjesma van? Ja to nisam mogla vjerovati, ja to nisam mislila za ozbiljno. Ja sam to mislila otpjevat svo samo za seriju. Međutim baš je nastala invazija tih poruka", otkrila je Maja.

No nije samo Premija osvojila srca gledatelja. Jednako uspješne pokazale su se i druge pjesme iz serije poput Bagrema, Da li mjesec zna koje u seriji izvode Matko i Katarina, odnosno Petar i Ana, te naslovne Zlatni dvori. A za sve je zaslužan Boris Đurđević.

"Nismo se tome nadali. To je nekako bio dio serije. Mi smo nastavili dalje sa snimanjem. Onda po svim društvenim mrežama mene odjednom pitanja. Ne znam evo mene npr. dosta šalju je li može tekst te i te pjesme. Gdje se može naći link", otkrivaju glumice Zlatnih dovora. Kako su se snašle na snimanju videospota znat ćete uskoro jer će Premija svoju premijeru dobiti za desetak dana.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Zlatne dvore gledajte od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a sve zanimljivosti i novosti o seriji i glumcima pratite na službenoj Facebook stranici i Instagram profilu serije.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene