MISLILI STE DA JE NEMOGUĆE?

SAKRIJTE SE FRAJERI Maja pokazala svoju 'mušku stranu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vrckasta pjevačica otkrila je svoje kulinarske sposobnosti i pokazala je li spremna za život na Farmi.

Nakon što je gledatelje Nove TV već osvojila naslovna pjesma serije Zlatni dvori, još jedna pjesma iz te hit serije doživjet će svoju premijeru u zabavno-glazbenom showu IN magazina 'Petkom s Petkom'.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

Naime pjesma 'Premija' koju lik Nere pjeva u prvoj epizodi serije izazvala je veliku pažnju i interes publike već nakon prve epizode, a u IN magazinu gledatelji ju imaju priliku prvi put čuti u cijelosti i to u izvedbi Maje Šuput.  Pjevačica će se okušati i u glumačkoj ulozi uz zvijezde serije 'Zlatni dvori', Duška Valentića i Roberta Kurbašu, a ona sama naći će se u ulozi mentorice podučavajući glumicu Petru Kraljev kako da što vjernije u seriji odglumi estradnu zvijezdu.

Maja će se naći i iza štednjaka zajedno s bivšom natjecateljicom showa Celebrity MasterChef Andreom Andrassy, a Dušan Bućan provjerit će je li Maja spremna za život na Farmi. Ne propustite IN magazin u petak od 17:30, uz domaćine, Dalibora Petka i Renatu Končić Mineu.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene