paprena situacija

PROVOKACIJA ZA DOMAĆEG KOMADA: 'Ona je lijepa, ali je starija od mene 20 godina'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Paprene kuglice dočekale su i mladog glumca Luju Kunčevića – ovo su vatrena pitanja za njega.

Od ove jeseni, Luju Kunčevića, gledat ćemo u novoj seriji Nove TV Zlatni dvori. Jedan je od glavnih likova serije u kojoj glumi zavodnika. A koliki je zavodnik u pravom životu odgovorio je u Paprenim kuglicama IN magazina našeg Davora Garića.

Pogledaj i ovo Dubioza Kolektiv i Stela Rade - 3 Kakav show! Pogledajte kako je Dubioza kolektiv podigla cijeli tramvaj na noge i napravila svirku iznenađenja: "Lovim ih po raznim festivalima, ali..."

Lujo je u paprenim kuglicama otkrio da nema puno provokativnih i golišavih fotografija u mobitelu i da ga Nives Celzijus pozove u sobu odmah bi pobjegao glavom bez obzira. Ujedno, glumac je priznao da bi se morao gadno zaljubiti ako bi bio s djevojkom koja ne ne želi gužvatI plahte prije braka, a da mu Severina ponudi 10 000 eura da odglume lažnu aferu radi podizanja popularnosti u medijima rekao bi ne. 'Šta bi mi to donijelo? Osim 10 000 eura. Severina je lijepa žena, ali ona je od mene starija 20 godina, fantastično ona izgleda za svoje godine, ali..ne', priznao je Lujo.

Nova serija Nove TV okupila je brojna poznata glumačka imena, među kojima i Jana Kerekeša te Luju Kunčevića. Ovi mladi dečki poznati su i po svojim prezimenima, naime, Jan je sin slavnog Ljubomira Kerekeša, dok je Lujo sin poznatog redatelja Ivice Kunčevića i glumice Biserke Ipše.

Zbog majke i njene slave Lujo Kunčević u početku je izbjegavao glumu, kojom je okružen čitav život. Zgodni mladić u svoj posao zaljubio se dok je radio kao biljeter u Gavelli. 'Upravo radi mame izbjegavao sam glumu jer to bilo obiteljski pa sam tražio nešto drugo, dalje. Tada sam počeo raditi kao biljeter u Gavelli, i gledajući predstave shvatio sam da postoji ta ljubav, da želim samo to i ništa drugo. Tada sam upisao Akademiju i eto me, već sam četvrta godina', kaže Lujo. U Zlatnim dvorima odigrat će svoju prvu veću ulogu na ekranu, budući da ga se dosad najčešće moglo vidjeti u kazališnim predstavama.

Što je sve otkrio pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene