Osvaja izgledom

NOVI MILJENIK ŽENA Lujo stiže na odmor u Dalmaciju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mlad, zgodan, šarmantan, takvim epitetima može se opisati glumac Lujo Kunčević.

Od ove jeseni, Luju Kunčevića, gledat ćemo u novoj seriji Nove TV Zlatni dvori. Za seriju se pripremao za različite načine. Lujo je do sada uspješno osvajao modne piste. A jednako uspješno polaže i ispite na Akademiji dramskih umjetnosti. Ovo mu je prva veća televizijska uloga i odmah je kako se kaže ušao u cipele negativca.

Pogledaj i ovo showbuzz ZLATNI DVORI Prva TV uloga mlade Splićanke: 'Bila sam u šoku'

'Meni je to super, zato što recimo, čitavu Akademiju više manje i tako sam dobivao pozitivce ili heroje', kazao je Lujo. Svoj talent naslijedio je rođenjem. Sin je redatelja Ivice Kunčevića i glumice Biserke Ipše, a upravo zbog nje je, kaže, neko vrijeme izbjegavao glumu. No od nje na kraju nije mogao pobjeći, kao što neće moći ni od popularnosti koju glumački posao donosi.

'To je dio našeg posla i dio našeg zanimanja, ali svatko se nosi s tim na svoj način. Ja zasad nisam imao iskustva s tim, kažem reagirat ću u trenutku. Ja se nadam da to neće na niti jedan negativan način utjecati na mene, govorim o egu i sličnim stvarima', otvoren je Lujo.

Iako svojim izgledom i šarmom ima veliki zavodnički potencijal, morat ćemo vas razočarati! Lujo je u sretnoj vezi već dvije godine, a sa svojom odabranicom u pauzi od snimanja zaputit će se na odmor. Uživat će u Dalmaciji.

Što je još rekao Lujo provjerite u video prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene