Velika promjena

Ljupka Gojić Mikić progovorila o odlasku: "Svi su sve krivo shvatili!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedan od naših najuspješnijih top-modela Ljupka Gojić-Mikić ovih je dana rekla doviđenja Japanu i sa kćerima Janom i Milom preselila se u Hrvatsku...

Jedan od naših najuspješnijih top-modela Ljupka Gojić-Mikić ovih je dana rekla doviđenja Japanu i sa kćerima Janom i Milom preselila se u Hrvatsku. Otkrila nam je kako je izgledao rastanak s prijateljima, što je naučila u toj dalekoj zemlji te priznala da katkad razmišlja o povratku u posao.

Pogledaj i ovo showbuzz Što planira? OTKRIVAMO kako je njezin video postao najgledaniji u Japanu

Osim što je napustila Hirošimu, privremeno je razdvojena od Mihaela. "Mika ostaje, da. Svi su krivo shvatili. Mika i dalje ima ugovor sa svojim klubom i vjerojatno, lako moguće, da produži još, to sad ovisi i o njemu kako će se osjećati. Čovjek će 38 godina, ali ne odustaje", priča Ljupka.

I dok se Ljupka, koja od 13. godine putuje po svijetu, vraća kući, njezinim kćerima, osmogodišnjoj Jani i dvije godine mlađoj Mili Hrvatska tek treba postati dom jer su ovamo dosad dolazile tek povremeno, za blagdane i na ljetovanje. "One se nisu tamo prilagodile, one su tamo došle kao bebe male i one ne znaju ni za što drugo osim za Japan, za njihove običaje. Njihov početak života bio je tamo, tako da one će se morati prilagođavati u Zagrebu. Ja se vraćam prvi put u Hrvatsku, ostajem ovdje i ne idem nigdje na pola godine. Ja ću sad ovdje i raditi, ja ću sad ovdje i živjeti. Ja do sad ovdje nisam živjela", dodala je nekadašnja manekenka.

Ljupkina obitelj uskoro će se povećati jer će u listopadu na svijet donijeti treću kćer, kojoj se Jana i Mila već sad zaista vesele. "Obećale su da će ju učiti japanski, da neće njih dvije zaboraviti, nego da će i seku učiti i tako... Imam ime – Mari. Samo što ja to drugačije izgovorim nego Jana i Mila. One to izgovore na svoj japanski način, a ja na naš. Ali to je ustvari japansko ime. I ona jedina neće odrasti tamo kao njih dvije, ali će imati japansko ime", zaključila je Ljupka. Ljupka, koja je u svijetu modelinga došla na sam vrh, priznaje da katkad razmišlja o povratku. "Kod mene je uvijek sve moguće, nije to nešto što sam ja skroz odbacila. Makar starim, makar imam 35 godina, ali ako se desi – super." Što je još otkrila, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

A post shared by ljupkagojicmikic (@ljupkagojicmikic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene