Rijetko zajedno

TAMO GDJE JE SVE POČELO Osvojile su svijet, a potom se vratile i bacile na slatko

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rijetko kad se naše dvije ljepotice nađu zajedno. I to u Hrvatskoj!

Ljupku i Helenu odveli smo u modnu agenciju, uz čiju su pomoć napravile svjetske karijere.

Pogledaj i ovo Ljupka Gojić Mikić - 1 "Da me netko ne bi pogrešno shvatio...'' Bijesna Ljupka Gojić Mikić o stanju u Zagrebu: ''Smrad ovog grada digne nam glavu da ipak vidimo iz kojeg smjera smrdi''

Djevojke je preplavila nostalgija kada su došle u modnu agenciju u kojoj je Ljupka sa samo 12 godina napravila svoje prve modne korake.

''To se nije znalo tko će biti budući top-model ili ne, to je više bilo dođeš ovdje, naučiš nešto tipa držanje, hodanje, učili smo bonton, imali smo tu tete koje su nas učile kako sjediti, ponašati se, pričati...'', otkrila je Ljupka koja se skupa s Helenom našla opet u Midikenu.

''Treba biti pošten i reći da je zapravo nju zamijetio moj stariji brat Miško. On je, dok je stvarno bila mala, na tečajevima, on je ušao u dvoranu i rekao: Ova mala će biti svjetski top-model'', kazao je Hamed Bangoura za Ljupku.

Nekoliko godina nakon toga Ljupki se u agenciji pridružila i Helena. Upoznale su se u New Yorku, u kojem su dugo zajedno živjele, a to razdoblje njihova prijateljstva obilježile su brojne anegdote.

''Imale smo casting za jedan brend za kosu i naravno, dok se mi dignemo, doručkujemo, e kao moramo na casting... I onda brzo, Isuse, nismo oprale kosu, moramo brzo pod tuš... Pa jedna, pa druga... Izašle smo s mokrom kosom van, kao ma bude se osušila do castinga. Još je bila mokra i onda smo doslovno ispred zgrade sušile kosu'', otkriva Helena njihove zajedničke početke.

''Mogu samo najljepše reći o Heleni, ona je jedna predivna djevojka, ja ću reći radoholičar i jedan veliki primjer svim ostalim djevojkama koje se misle sutra možda eventualno baviti ovim poslom'', kazao je Sayon Bangoura za Helenu.

Nakon što se Ljupka okušala u modnom svijetu kao dizajnerica te pokrenula svoju liniju odjeće, istim je putem krenula i Helena sa sestrom Tamarom. U svega šest mjeseci ostavile su vrlo zapažen trag, a o njihovoj kolekciji su pisali i priznati svjetski magazini.

Modele smo počastili njima najdražim izazovom - uživanju u slatkom. Željeli smo provjeriti koja od njih može brže pojesti komad torte. Prva runda je završila neriješeno pa ćemo pobjednicu proglasiti nekom drugom prilikom. Koje smo im još izazove priredili, pogledajte u video prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene