BEZ DLAKE NA JEZIKU

KAKAV JE MARIO MAMIĆ? Komentirao ga otac njegove nove djevojke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ljubavna veza Ljubine pokćerke i sina Zdravka Mamića posljednjih tjedana puni medijske stupce.

Hrvatska je dobila svoju novu Kraljicu. Iako na domaćim izborima ljepote žiri redovito bira tamnokose, ovog je puta trijumfirala platinasta plavuša. ''Napokon sam je dobila! Zar nije predivna!'', rekla je Antonaet Levačić, Kraljica Hrvatske 2016. koja za sebe kaže da je tatina mezimica.

Pogledaj i ovo Biserka Hajdek - 6 "Vi ste kraljica!" Simpatična umirovljenica pozvala je Luku Nižetića na svoj specijalitet, a nakon hit-showa svi je prepoznaju na ulici: "Ljudi su se zaustavljali, čestitali"

''Nova Kraljica Hrvatske je prvenstveno tatina princeza, tatina mezimica, tako da čuvajte se! Matematičarka, studira i čeka što će biti sutra!'', rekla je Levačić koja kaže da svoje srce čuva za posebnog dečka.

Djevojke je mjerkao i Ljubo Jurčić. Na pitanje je li zahtjevnije sjediti u saborskim klupama ili u žiriju izbora ljepote, bivši ministar gospodarstva odgovara.'' Pa lakše je sjediti u saborskim klupama jer Hrvatska je puna ljepote, puna lijepih djevojaka'', rekao je ekonomist i političar Ljubo Jurčić.

Poput stroge učiteljice svoj je bodove dala i Maja Šuput. Kraljica mora biti i lijepa i pametna - traži se cijeli paket. ''Klasična beauty, ono baš ljepotica, da je sve na njoj skladno, da je lijepa u glavi, da zrači karizmom, ono, kao ja! '', kroz smijeh je rekla Šuputica.

''Osim vanjskog izgleda koji mora biti prijemčljiv, mora imati jednu vibru, odnosno emitirati jedan dobar duh oko sebe'', dodao je Ljubo. ''Znači volimo jednu presavršenu normalnu ženu kakvih vjerojatno ni nema, al sve bi voljele bit takve'', rekla je Maja Šuput.

Krojio je sudbinu natjecateljica, no u život svoje pokćerke Tije Ljubo se ne miješa previše, a svojeg novog potencijalnog zeta, Marija Mamića odobrava!
''Mi se znamo površno od prije, on je jedan korektan dečko, ima dobru zdravu krv, zdrav pogled na život. Mislim da je u redu, nisam imao nikakvu primjedbu ako to pitate'', kazao je Ljubio Jurčić.

Ljubavna veza Ljubine pokćerke i sina Zdravka Mamića posljednjih tjedana puni medijske stupce. Ljubo sve to promatra sa strane i Tiji ne daje ljubavne savjete.
''Ono što sam njoj dao do 15, 16 godine, to je to. Sad rezultat ćemo gledat narednih godina i gledamo ovih proteklih godina, tako da se ja ne miješam, naravno da razgovaramo svaki dan. Što se tiče intimnog osobnog života apsolutno sve njezine odluke poštujem'', kazao je Ljubo.

Svoju ljubav Maja Šuput još nije spremna javno priznati, iako su šuškanja da ljubuje s asistentom Markom sve glasnija.

''Ja nemam pojma o čemu ti pričaš! Tebi je teretana pojela sve atome u glavi. Znači, ja stvarno ne znam o čemu priča'', kazala je Maja. U pratnji supruge i svoje najmlađe kćerke, izbor nove Kraljice došao je podržati i Željko Bebek. Novu će godinu rock legenda dočekati na Kupresu s obitelji, a na medijske natpise o basnoslovnim nogovodišnjim honorarima izvođača samo se nasmijao.

''Kad bi ja imao neke veće koristi od toga da kažem da imam 200 tisuća eura i ja bih to rekao ali ne radi se nikad o tako velikim novcima'', rekao je Željko Bebek.

Što nam je još otkrio progledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene