PRKOSE GODINAMA

Ujutro bake, navečer zvijezde: ''Nisam dugo bila na pomlađivanju''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Godine su u njihovu slučaju samo broj koji često ne možemo procijeniti jer odlično izgledaju.

Ugasila je 66 svjećica na torti i bez ijedne kirurške intervencije, baka Neda izgleda nevjerojatno. ''Drage moje, ne dajte da vas netko slaže i da kaže da mladost traje do 50-e. Ja se tek sad najbolje osjećam, ma puno bolje nego kada sam imala 33 godine'', kazala je pjevačica Neda Ukraden za IN Magazin. Premda je upozoravaju da ne govori tako glasno da je baka, ona je zaista ponosna na svoje dvije unuke i unuka, koje spominje u svakoj prilici. ''Zašto je sada sramota lijepo izgledati, biti poželjan i zašto je problem reći: 'Ja sam sretna baka ili baba'.'', rekla je Neda. ''To su ti dobri geni u Dalmatinskoj zagori koji su poznati i kod muškaraca i žena. Ali Neda je džepna Venera, vječna džepna Venera'', kazao je kustos Josip Tešija.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

Najbogatija razvedenica i dalje plijeni svojim izgledom. Slavica Eclesstone, bez obzira na navršenih 58 godina, i dalje bi se mogla baviti manekenstvom, kao što je to nekada radila, no uloga bake očito joj odgovara. Slavica jednom na godinu prošeta Stradunom te pokaže svoju zavidnu figuru. ''Današnje bake stvarno izgledaju wow'', kazala je pjevačica Anđa Marić. ''Ona izgleda jako otmjeno, jako fino. Naravno, tu su i njezini milijuni tako da sebi može priuštiti baš sve, od fitnessa, make-upa pa do najskupljih krema'', komentirao je kustos Josip Tešija.

Radojka Šverko, domaća diva svjetskog glasa, iako za sebe skromno kaže da je Pepeljuga.''Ja volim kuhati, čistiti, prati podove, grabljati. Ja sve volim raditi'', kazala je Radojka. No koju god si titulu dodijelila, Radojka je majka i baka, a razlika između njezine druge kćeri i unuke je svega 5 godina.''Razlika između moje starije kćeri i mlađe kćeri je dosta velika. Kad se rodila moja unuka, onda je moja druga kći imala pet godina i zapravo je moja Ana postala teta Ana s 5 godina. Mislim da nam je odnos danas jako kvalitetan I lijepo mi je pratiti kako sazrijeva'', otkrila je Radojka.

Iako to nikada ne bismo rekli, Tereza Kesovija je u 79 godini života i možda je prva na listi da postane prabaka. Njezina voljena unuka Mila ima 25 godina i prava je slika i prilika svoje bake u mladim danima.''Ponosna sam na mog divnog sina, na moju snahu, na moju lijepu unuku'', kazala je Tereza. Tereza je priznala pomlađivanje na kirurškom stolu, ali napravila je to vrlo decentno.''Nisam već jako dugo napravila ništa'', otkrila je Tereza. ''Mašala 21. stoljeće i plastične operacije. Zašto bismo hodali uokolo kao suhe šljive ako ne moramo'', komentirala je Anđa Marić. ''Ona je boginja'', dodao je Tešija.

A kad ona kaže da je baka, svi zanijeme, ali, da, Marina Tomašević ima unuka i ponosna je baka. Marina je priznala kako se borila s depresijom te da za ljepotu nisu zaslužne skupe kreme, nego unutarnji mir i duhovni rad. ''Ja kažem da izgled leži u duši jer čovjek je star onoliko koiko mu je stara dusa ili je onoliko mlad koliko mu je mlada duša. Ja dosta radim na sebi, radim iznutra na toj jednoj mentalnoj bazi i zadovoljna sam svakim danom sve više napredujem i presretna sam zbog toga'', zaključila je pjevačica Marina Tomašević.

Gledajući ove naše dame, tko god da strahuje od riječi baka, možda će sada mirnije spavati jer godine su očito samo broj na papiru. I sve se slažu u jednome - izgledaš kako se osjećaš, stoga nije na odmet poslušati savjet i osjećati se dobro.

Više pogledajte u prilogu IN Magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene