top 5 najljepših

One su naljepše žene nogometaša: "Kao da dolazi iz nekog dvorca..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Naši nogometaši nisu oženili samo lijepe, već i vrlo uspješne žene. Predstavljamo vam pet najljepših supruga nogometaša.

Dobro je poznato da između najvažnije sporedne stvari na svijetu i iznadprosječno lijepih žena ima neka tajna veza. No, naši nogometaši nisu oženili samo lijepe, već i vrlo uspješne žene. Predstavljamo vam pet najljepših supruga nogometaša.

Pogledaj i ovo Mateo i Izabel Kovačić - 1 ''Obiteljski set!'' Mateo i Izabel Kovačić otputovali su na istu egzotičnu lokaciju na kojoj je do neki dan bila naša pjevačica, podijelili su i prve divne prizore od tamo!

Bajkovita ljubavna priča između prelijepe Izabel i Matea Kovačića vrlo je romantična. Svoju buduću suprugu nogometaš Real Madrida i hrvatski nogometni reprezentativac upoznao je još kao srednjoškolac u crkvi svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima. On je tada bio ministrant, a ona je pjevala u župnom zboru. U istoj Božjoj kući gdje su se prvi puta ugledali nedavno su izmijenili i bračne zavjete.

"Zanimljivo je da Izabel osvaja ne samo naše nego i španjolske medije svojom izvanserijskom ljepotom. Izabel zapravo ne voli medije, ne daje nikada intervjue, ali su mediji njome opčinjeni", kazala je Mia Buva, novinarka DNEVNIK.hr-a. "Odmah ću reći, ima dobar stil. Tu su svjetske marke, točno zna što će izabrati, što će kupiti, koje svjetske marke i prati trend. Vitkoća, zgodnoća, stvarno izgleda dobro!", dodao je Josip Tešija.

Istog vikenda kad i Mateo sudbonosno "da" izrekao je još jedan hrvatski nogometni reprezentativac. Domagoj Vida u Umagu je oženio Kraljicu Hrvatske 2014. godine Ivanu Gugić. Najslađi gost na vjenčanju bio je njihov dvogodišnji sin David. "S obzirom na to da joj trudnoća savršeno pristajala, možda je pravo vrijeme da David dobije bracu ili seku", priča Mia Buva.

I Ivan Rakitić ima na koga biti ponosan. Njegova supruga, Španjolka Raquel prošle je godine proglašena jednom od najljepših supruga nogometaša na Europskom nogometnom prvenstvu. Par se upoznao u jednom španjolskom kafiću gdje je Raquel radila kao konobarica. Prepreka za ljubav nije im bila ni tadašnja jezična barijera. "Isprva su imali dosta poteškoća sa sporazumijevanjem, pa je čak svojedobno Ivan u jednom intervjuu izjavio da su u početku bili kao Tarzan i Jane!" prisjeća se novinarka DNEVNIK.hr-a.

Pogriješio u izboru nije ni Jerko Leko kad je prije pet godina oženio jednu od najljepših Hrvatica Ivu Šarić. "Ona je jako lijepa žena. Stvarno se može reći da spada u onaj tip princeza. Ima žena koje rođenjem imaju neku suptilnost, gracioznost, u stilu, ponašanju, držanju... To je upravo ona. Kao da dolazi s nekog dvorca, kao da je spremna da bude jednog dana princeza", priča Josip Tešija. I Mia smatra kako je Iva prava ljepotica, a prvo na njoj primijeti predivne plave oči!

A koji bi se muškarac žalio da mu se pružila prilika oženiti jednog od naših najuspješnijih top-modela Ljupku Gojić? Nogometašu Mihaelu Mikiću to je pošlo za rukom prije 11 godina. Manekenka koja je 20-ak godina provela na modnim pistama New Yorka, Milana i Pariza u sadašnjeg se supruga zaljubila još kao tinejdžerica.



"Ljupka Gojić je kruna na sve njih. Ipak je radila sa svjetskim dizajnerima, stala je ispred fotoaparata svjetskih i najvećih fotografa , nosila je za najveće kuće. Stvarno ljepotica gdje je Bog i mamu i tatu dodirnuo prstom da ispadne tako lijepa žena", zaključuje Tešija. Što smo još otkrili o našim ljepoticama i što kažu naši komentatori, pogledajte u prilogu IN magazina.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene