Legenda se oporavlja!

Supruga Lidija otkrila je novosti o zdravstvenom stanju Miše Kovača, zna se kad izlazi iz bolnice!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lidija Kovač otkrila je da se njezin suprug Mate Mišo Kovač oporavio te da izlazi iz bolnice ovu srijedu.

Supruga legendarnog pjevača Mate Miše Kovača podijelila je novosti o njegovu zdravstvenom stanju nakon što je prošli tjedan hitno hospitaliziran u splitskoj bolnici.

Pogledaj i ovo Mate Mišo Kovač "Dobro je" Poznato je stanje legendarnog Miše Kovača, iz bolnice otkrili o kakvim se točno problemima radi!

Lidija Kovač je potvrdila da se pjevač oporavio, a otkrila je i kada izlazi iz bolnice.

"Mišo je dobro, Bogu hvala, pa sam onda i ja dobro. Sutra izlazi iz bolnice", izjavila je u utorak za Jutarnji List, nakon što je za vikend potvrdila i da Mišo nema upalu pluća.

"Hvala svima na brizi i posebno na jako dobrom prijemu pjesme koju je napravio za Hajduk, puno mu to znači i uskoro ćemo se vidjeti na Poljudu", kazala je tada za portal Dalmacija danas.

Podsjetimo, Mišo je prošli srijedu navečer hitno hospitaliziran, nakon što je dva dana imao visoku temperaturu, a hitna je pomoć po njega došla u Strožanac gdje živi sa suprugom. Tamo je napravio test na koronavirus, a rezultat je bio negativan.

Mišo je posljednji put u bolnici završio u listopadu ove godine kada je također nekoliko dana morao provesti na Odjelu za plućne bolesti KBC-a Split.

Prije dvije godine zbog respiratornih problema bio na liječenju u zagrebačkoj Specijalnoj bolnici za plućne bolesti gdje se oporavljao od ozbiljne infekcije pluća. Samo nekoliko dana prije toga, održao je koncert pred 12.000 ljudi u Spaladium areni.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić (FOTO: Patrik Macek/PIXSELL) Nataša Janjić Nataša Janjić (Foto: Instagram) Nataša Janjić (Foto: Instagram) +3 Nataša Janjić (Foto: Instagram) Celebrity Urnebesni komentar Janice Kostelić na račun skijaških vještina Nataše Janjić mnoge je nasmijao do suza!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Posve je očito da Nives ispod ogrtača ne nosi ništa, a ubojiti dekolte našao se u prvom planu: "Gledam i ne vjerujem!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene