Mlada debitantica

POJAČANJE U ZLATNIM DVORIMA 'Bit će čudno preseliti se u TV'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mlada glumica Lana Ujević novo je pojačanje u seriji "Zlatni dvori".

U domu obitelji Begovac u Zlatnim dvorima nikad nije dosadno. A nova uzbuđenja kod njih uvest će i dolazak Petrove sestre Martine koju utjelovljuje Lana Ujević.

"Martina je jedna mlada, vrckava ženska koja je ozbiljnija od svog brata ona definitivno nema dlake na jeziku i kaže sve što joj pada na pamet. Iako studira psihologiju joj nekad fali takta", govori Lana.

Lik Martine, kaže Lana potpuno je drugačiji od nje."Možda je Martina više samouvjerena nego što sam ja i glasnija. Ja sam jako tiha inače", priznaje Lana. 

 

Mladoj glumici ovo je prva glumačka uloga u dramskoj seriji. Gluma joj je oduvijek bila samo hobi. 
Zato je i upisala studij njemačkog i portugalskog jezika na Filozofskom fakultetu. No audiciju za ulogu u Zlatnim dvorima nije htjela propustiti a kad je čula da je primljena - mislila je kaže da se netko šali. Epizode s njezinim likom u seriji obitelj i prijatelji sada s nestrpljenjem čekaju.

"Meni je dosad to bilo jako fiktivno. Ja tu radim, ja tu to svoje odglumim, dođem kući, sve o.k. Ali bit će mi čudmo gledat samu sebe i meni je tata baš komentirao da će mu bit jako čudno da ću se samo preselit u TV", govori samozatajna djevojka. 

Što nam je još otkrila pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene