Novi smjer

Konačno priznala: Lana Klingor Mihić otkrila zašto se prestala baviti glazbom!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U ovotjednoj debati u emisiji "Petkom s Petkom" debatirali su o privatnosti Lana Klinogr Mihić, Goran Karan, Jole te Emilija Kokić.

Zanimalo je Petka smatraju li njegovi gosti da poznate osobe trebaju skrivati svoj privatni život. "Daš prst, uzet će ti ruku - zlatno pravilo", smatra Lana. Emilija Kokić dodala je da je slavnim osobama nešto teže pronaći adekvatnog partnera za život.

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"

"Ne znate dok ne upoznate osobe kakve su namjere! Da li je ta osoba zaista fascinirana onim iznutra ili popularnost, ono što nije dio nas. Ja sam bila jako sumnjičava, postavila sam te granice tako da... Drugi razlog je ta nemilosrdnost medija koji bi tog dečka pretvorili u dečka od Emilije. Osoba odjednom izgubi svoj identitet", rekla je Emilija.

"Kad sam upoznala Antu i kad smo se odlučili na zajednički život, on je meni jasno i decidirano rekao: Ja nisam javna osoba i ja to ne želim biti. Otuda proizlazi i moja odluka da se više ne bavim glazbom. Smatram da mi je ta odluka donijela sve lijepo što mi se događa u životu", zaključuje Lana.Jole dodaje da njegova supruga ima veliko razumijevanje za njega. Što su još otkrili, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene