jasan stav

Veliki povratak Ksenije Pajić: Glumica otkrila na što nikada ne bi pristala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ksenija Pajić vraća se na male ekrane, a nova uloga donijela joj je i promjenu imidža.

Od jeseni ćemo Kseniju Pajić moći gledati u ulozi u kakvoj je još nismo imali priliku vidjeti. U novoj dramskoj serije Nove TV Čista ljubav ova će glumica utjeloviti Editu. Neobičnu, pomalo usamljenu ženu, nerealnih očekivanja.

"Ona je mirna, simpatična, draga je, to je udovica koja živi sama. Usamljena je u svojoj vili, malo derutnoj, ali
Ona voli ljude, voli društvo, ali nekako silom prilika u životu osamila se, ostala je sama i zapravo čini mi se da nekako ta samoća utječe na njezino ponašanje. Nije ona previše ekscentrična, ali ipak malo živi u svom svijetu", otkriva Ksenija. No ova uloga nije joj donijela samo nove izazove, već i promjenu imidža. "Volim kratke frizure i nije mi bilo teško ošišati se. S bojom je bilo malo, joj, joj kako će izgledati. Ali mislim dobro izgleda i super i drago mi je da sam drugačija da biše nisam ono prepoznatljiva - plava, poluduga kosa, uvijek isto. Ja sam uvijek za promjene", ističe.

Pogledaj i ovo Uskoro stižu nove epizode serije Čista ljubav Iza kamera Napokon otkrivamo: Tko stoji iza izgleda likova najpopularnije domaće serije?

Zato je promjena frizure ipak najveća promjena koju bi napravila zbog uloge. "Ne bih, ne bih se udebljala, niti drastično smršavila, niti se drastično udebljala, zato što, mislim da to prvo nije zdravo i mislim kad bih se udebljala da ja to više nikad ne bih skinula", kaže glumica.

Drago joj je, kaže, što se odmaknula od uloga po kojima je poznata prepoznatljiva - okorjelih i manipulativnih zlica. "U tramvaju, na cesti, zaista, nikad nisam doživjela ništa neugodno barem to meni nije bilo neugodno, eto tako kad to netko komentira jeste vi tako zločesta i inače u životu. A mislim, to je zgodno, simpatično, ljudi ne misle ništa loše. Doduše, dosta često mi se dogodi da mi vele, kak ste vi ono na televiziji puno deblja, kad vas čovjek gleda u prirodi ništa", govori.

Tri godine je ipak pauzirala s malih ekana zbog ozljede kralježnice. Zbog toga je prije ove uloge odradila posebne pripreme. "S obzirom da sam imala problema s kralježnicom prije tri godine, onda da mi se ne bi slučajno opet to dogodilo pa sam išla malo pojačane vježbe za kralježnicu, nešto se ipak morate pripremiti jer znate što vas čeka", kaže Ksenija. 

Iako je već tri desetljeća prisutna na sceni, Ksenija Pajić uspješno je uspjela svoj privatni život zadržati daleko od očiju javnosti.  "Osim toga ništa uzbudljivo se ne događa da ja ne znam šta radim. Živim normalno kao svi drugi ljudi, kad pročitate jedan intervju sve vam je jasno, takav je i drugi i treći. Ništa se ne događa senzacionalno", kaže glumica koja rado i s ponosom uvijek govori o kćeri Viti.

"Ona je diplomirala klavir na glazbenoj akademiji, sad pjevanje isto studira, tako je malo otišla. Je umjetnost, ali glazba", govori ponosna majka. Kakvi je sve izazovi očekuju kao Editu u seriji Čista ljubav, ne propustite pratiti uskoro na Novoj TV.

Više pogledajte u prilogu IN magazina.IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene