Intimna ispovijest

Bivša manekenka o najtežim trenucima karijere: "Bila sam dovedena pred gotov čin"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivša manekenka Kristina Šalinović otvoreno je progovorila o okrutnosti modnog svijeta te najtežim trenucima svoje karijere.

Naša bivša manekenka Kristina Šalinović u emisiji "Petkom s Petkom" otvoreno je progovorila o teškim trenucima svoje karijere. 

Pogledaj i ovo Kristina Šalinović (Foto: Instagram) Čestitamo! Kristina Šalinović čeka prvo dijete, sretnu je vijest objavila na Instagramu i pokazala trudnički trbuščić

"Kad uđeš u modnu agenciju dobiješ veliki formular gdje jasno kažeš koje stvari radiš, a koje ne. Ja sam svima objasnila da ne radim ni u kupaćim kostimima, ni u vešu, a kamo li u toplessu ili gola. Na snimanju za jedan veliki i cijenjeni magazin sa veoma cijenjenim fotografima i stilistom, dogodila se scena gdje sam praktički bila dovedena pred gotov čin. Stilist je došao, pružio mi prozirne tange i štikle te rekao "Ovo je tvoj outfit". Ja sam se tada morala izboriti za sebe pred velikim i cijenjenim stilistom i reći mu "Ne", ispričala je Kristina.

Šalinović nije htjela imenovati o kojem se stilistu radu navodeći kako imena nisu ni bitna. Za nju je bilo jedino bitno stati iza sebe i sačuvati svoje dostojanstvo. "Uspjela sam odbiti stilista, no morala sam snositi jako velike posljedice", dodaje Šalinović. Kristina se, naime, makla iz modelinga jer su joj vrata New Yorka od tada bila zatvorena. 

"Par mjeseci nakon krenuo je Fashion week. Za vrijeme tog Fashion weeka išla sam u New York, London, Milano i Pariz. U New Yorku sam te sezone odradila samo jednu reviju iz razloga što se na svakoj drugoj reviji na koju sam dolazila nalazio isti stilist. Svaki put kad bi me vidio krenulo bi šaputanje između njega i ostalih klijenata. Par godina nakon toga saznala sam razlog zašto sam izgubila agenciju u New Yorku i poslove. Naime, počeo je kružiti veliki trač da je jako teško sa mnom raditi i da sam uobražena, a to je bilo samo iz razloga što sam rekla "Ne", zaključila je Kristina. 

Podsjetimo, Kristina se nakon svega skrasila u Zagrebu gdje je modni svijet zamijenila poduzetništvom.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene