Ta grozna taština

JESU LI EGOMANIJACI? 'Najgore je kad mi mama kaže da nisam bila lijepa'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Domaće zvijezde progovorile su o egoizmu.

U današnjem svijetu odgovor na ovo pitanje leži u lajkovima na društvenim mrežama. Filter jedan, dva ili tri, obrada fotke u montaži i odmah se brišu bore, ističu jagodice ili popravlja ten, a broj likeova zajedno s egom raste. Taštinu je danas teško kontrolirati, posebno našim zvijezdama.

Pogledaj i ovo Matija Cvek Najvažnija uloga Matija Cvek prvi put progovorio o kćerki Loti, ima se čime za pohvaliti: "Kad se ufuraš, ide to skroz ok!"

''Ja mislim da je svaki čovjek tašt ovisno o tome koliko radimo na sebi to je taj naš ego koji nam nekada eksplodira jako'', rekla je glumica Ankica Dobrić. ''Teško mi je govorit za sebe, ali mislim da nisam. Kad vidim općenito žene oko sebe mislim da '', priznala je Lejla Filipović.

''Svi smo mi pomalo tašti, lagala bih kad bih rekla da nisam, barem nekih jedan posto. Mislim sami selfiji su dokaz toga, priznajem kriva sam'', rekla je Anita Dujić. A koliko se puta brišu, sve dok se ne postigne onaj pravi kut i svjetlo u kojem izgledamo savršeno?'' Dosta, priznajem da'', priznala je Anita.

''Više, više puta moram priznat pobrišem i izaberem najbolju'', rekao je model Josip Tešija. Želja da se pokažemo u nekom boljem svjetlu koje ničime ne zaslužujemo i što je najgore ljutnja kad nas netko u tome onda prokaže. Jer kritiku je baš uvijek teško podnijeti.''Najgore mi je kad mi mama kaže: Ja pitam mama kakva sam ti bila? A mama kaže pa nisi baš nešto lijepa bila'', priznala je Ankica Dobrić.

''Koji put me nečiji komentari na temelju izgleda ili mog rada nekad neće smetat nekad hoće ali mislim da malo taštine ne škodi00, rekal je radijska voditeljica Andrea Andrassy. ''Dosta znam ljudi koji tako imaju neke profile koji su nerealni i izbjegavaju se družit s nama ostalima jer svi znamo da tako ne žive. Nije to taj život, nije to taj izgled i onda im bude neugodno'', kazala je Snježana Mehun.

Čak i popularni selfiji bez šminke, ravno iz kreveta, nisu tako prirodni kao što se čine. ''Trudim se ne fotošopirat se iako uz sav mogući izbor filtera to je nemoguće izbjeći svi se kao nešto izbjeljujemo'', priznala je Mehun. Savršena slika danas je ultimativni cilj. Zato je uvijek uz sebe dobro imati objektivnu osobu koja će nas držati na zemlji.

Što su još otkrile domaće ljepotice, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene