Oštro, oštro

Kićo opleo po kolegama: "Estrada je produkt korupcije, prostitucije i marketinga"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Krunoslav Kićo Slabinac bez dlake na jeziku otkrio je svoje mišljenje o stanju na estradi.

U ovotjednom izdanju emisije "Petkom s Petkom" stvorila se i zanimljiva ekipa koja je sudjelovala u debati o narodnjacima. Prvi je temu otvorio Zoran Škugor, koji je zanimljivo primijetio kako je sve krenulo i kada. "Ima više od deset godina da to traje. To je defacto počelo na Danijeli, nastavilo na Rozgi i onda je dalje to krenulo", kazao je Škugor.

Pogledaj i ovo In Magazin: Denis Dumančić - 3 O braku, bendu, djetinjstvu... Denis Dumančić otkrio s kojim je kandidatom showa ''Tvoje lice zvuči poznato'' povezan: ''Nisam znao da ima taj talent, strašno mi je''

Boris Đurđević dodao je kako je hrvatska zabavna glazba nestala u bestrag. "Nemamo svoju pa uzimamo tuđe. Sve bi bilo drugačije da smo branili zid hrvatskom zabavnom glazbom", dodao je Đurđević.

Kićo Slabinac bio je oštriji. "Estrada je danas produkt marketinga, korupcije i prostitucije. Nije bitna samo pjesma. Danas imate pjevačice nafitrane sa svih strana, puna je silikona", dodao je Slabinac. Što su još komentirali gosti u zanimljivoj debati, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene