Male tajne velikih majstora

Otkriveni trikovi koje Aleksandra, Marija, Sandra i Olja koriste za besprijekoran izgled

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Duga ili kratka, ravna ili kovrčava. Mnoge žene će se složiti kako nema boljeg osjećaja od nove frizure i sjajne kose. Da bi to postigle, često posežu za uređajima za tretiranje kose. Kako se naše poznate dame poput Sandre Perković, Aleksandre Dojčinović i Marije Borić brinu o kosi, otkrile su našoj ekipi.

Baš kao i u modi, i trendovi u svijetu frizura se često mijenjaju. Pa ako razmišljate o promjeni frizure, mogli biste razmisliti i o ovome.

Pogledaj i ovo In Magazin: Sandi Cenov i žena - 1 Proslavili 18. godišnjicu Sandi Cenov i njegova supruga za kamere In magazina progovorili o braku i zarukama: ''Bila je to ljubav doslovno na prvi pogled''

"Jako, jako popularne 80-te, početak 90-ih, pa nekad ljudi kažu da im to nije lijepo, ja mislim da je to prekrasno", zaključila je poznata zagrebačka frizerka Katica Topčić.

No ono što nikad ne izlazi iz mode je sjajna i njegovana kosa. Tu činjenicu potvrdilo je i druženje na kojem su brojne dame poslušale Katičine savjete.

"Volim mijenjati boju kose, pa čak i dužinu ali frizuru volim nositi poprilično jednostavno, da izgleda čim prirodnije", priznala je modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović.

"Zapravo vrlo često se friziram sama doma, ali isto tako Katica me to sve naučila i koje preparate da koristim za što, tako da sam dosta toga naučila, mogu i drugima isto radit frizure", izjavila je glumica Marija Borić.

Jedna od najtraženijih frizura u salonima definitivno su kovrče, koje već godinama uživaju veliku popularnost. Svi znamo da to postići - nije jednostavno. No Philips je razvio MoistureProtect liniju proizvoda koja pomaže oblikovati kosu.

"Naprosto je bitno da samo njegujemo kosu, osušimo s fenom do kraja i onda upotrijebimo jedan od uređaja i s njim da li ravnamo ili kovrčamo kosu kao autocurler, naprosto je bitno samo da je kosa suha", objasnila je Katica.

Sušilo, pegla, figaro. Od njih žene često zaziru jer se boje oštećenja koje može nastati korištenjem ovih uređaja.

"Nemam trik, svaki put kad se odlučim ispeglat taj dan je kiša ili vlaga u zraku. Izađem iz salona i zakovrčam se u roku od pet minuta, ali znaš što, ne želim previše štetiti kosi i onda izbjegavam peglanje, to napravim jednom u šest mjeseci", otkrila nam je pjevačica Gina Victoria.

A osim uređaja koji pomažu u oblikovanju, tu su i različiti trikovi.

"Uz današnje moderne tehnologije čak su svi mislili da me ošišala na bob, ali ona šiva kosu, ja sam čak jedno vrijeme bila i kratkokosa", otkrila nam je Volja Ori.

I tako je uz pravilnu njegu i pokoji trik - sve moguće.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ragon Miller (Foto: Instagram) Ragon Miller (Foto: Instagram) +0 Jason Derulo s nepoznatom djevojkom (Foto: Profimedia) Celebrity Mokar i samo u crnim boksericama pokazao baš sve i izazvao pravu histeriju među obožavateljicama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene