IZA ZATVORENIH VRATA

OTKRIVAMO Što su Bieber i ljepotice radili u hotelskoj sobi?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Justin Bieber ljepotice je pozvao na nastavak druženja u njegovoj hotelskoj sobi.

Nakon što je u jednom zagrebačkom restoranu večerao sa sedam hrvatskih manekenki Justin Bieber je ljepotice pozvao na nastavak druženja u njegovoj hotelskoj sobi. Što se događalo iza zatvorenih vrata zauvijek će ostati tajna jer su ljepotice morale potpisati Ugovor o tajnosti.  ''Da je to loš odrađen PR i da mu to nije trebalo, nije'', rekao je Josip Tešija, kustos i model.

Pogledaj i ovo In Magazin: Vinko Čemeraš - 6 Već ima i svoj mural! Godinama je izbjegavao Doru, a onda se prijavio i postao njezino najveće iznenađenje: "Bilo je u tom trenutku nestvarno''

Djevojke su na druženje s Bieberom stigle s modne revije koju su tu večer nosile. Naš poznati maneken smatra kako su poziv kanadske zvijezde, osobito u hotelsku sobu, trebale odbiti. ''Manekenstvo je ozbiljan posao'', kazao je Josip Tešija.

Iako nitko ne smije govoriti o tome što se događalo iza vrata hotelske sobe, mediji prenose kako je druženje proteklo uz društvene igre. Bieber i manekenke navodno su igrali vješala i crtali bojicama. A prije no što će mu se u hotelu pridružiti ljepotice, Justin je u jednom zagrebačkom studiju snimao pjesmu. Pred zgradom ga je čekalo desetak obožavatelja.

Neki su imali više sreće pa su svojeg idola nakon višesatnog čekanja i upoznali.

''Ja ne mogu vjerovati, svaki put kad vidim neku njegovu sliku na internetu nakon toga, zamišljam si da sam tu njegovu tetovažu na vratu, samo sam to gledala ispred sebe i nisam mogla vjerovati da je to on'', rekla je Justinova obožavateljica, Nika Rosandić.

''Bio je dobar, on je nas ispitivao jel' nam zima, jesmo bili na koncertu, kako nam je bilo'', rekla je još jedna Justinova obožavateljica Tea Rosandić.

Više pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene