On to ne želi

Može li Jole kćerima promijeniti sudbinu? ''Volio bih da imaju mirniji život''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Najveći zabavljač na hrvatskoj estradi, Jole, otkriva zašto ne želi da mu kćeri postanu pjevačice.

Kako se temperatura na termometru polako spušta, svi počinju razmišljati kuda će za najluđu noć u godini. Za doček nove godine u gradu podno Marjana bit će zadužen, po mnogima, najveći zabavljač na estradnom nebu. Popularni Jole. "Velika je to čast. Nakon puno trgova, diskoteka, hotela i riva ove godine je Split na redu. Veliko povjerenje mi je ukazano, ali i velika odgovornost", rekao je pjevač Joško Čagalj-Jole.

Pogledaj i ovo Joško Čagalj Jole duša svake zabave Kad nije na pozornici, Jole je jednostavan obiteljski čovjek: ''Jesam li prije šest dana vadio krumpire, jesam, to meni odmara glavu''

Nakon prošlogodišnjeg sprektakularnog dočeka u Dubrovniku, Jole obećava još veću zabavu na splitskoj Rivi. Unatoč tome što su njegov život glazba i pozornica, pjevač kaže, kako bi ipak radije da njegove kćerke odaberu neki drugi životni put. "Iskreno u ovim uvjetima u Hrvatskoj ne bih volio da budu pjevačice. Naravno to opet zavisi od čovjeka, ako hoće bit frizerke ili fizičarke ja ću im držat leđa. Volio bih da imaju jedan malo mirniji život, djecu i muža", dodaje Jole.

Jole ce i ove godine nastupiti na hrvatskoj noći u Frankfurtu. Nažalost, Jolin prijatelj, legendarni Oliver Dragojević otkazao je svoj tradicionalni nastup u Njemačkoj. Unatoč teškom životnom razdoblju u kojem se Oliver trenutno nalazi, Jole kaže kako splitski pjevač ne gubi nadu i optimizam. "I u ovim teškim trenucima izjavi neku šalu i to je Oliver. Meni je jedino žao što se više nisam družio sa takvim veseljakom i takvom pozitivom i nadam se da ćemo se imat prilike nasmijat. On je borac", rekao je Jole.

Zdravlje za cijelu obitelj. Upravo je to jedino što je Joli bitno. Obitelj mu je na prvom mjestu, a upravo zbog toga svaki slobodni trenutak želi provesti s njima. "Svi smo zdravi u obitelji, kćeri su mi dobre i u školi. Supruga i ja ih cijelo popodne vozimo na engleski, njemački, atletiku, gimnastiku, tenis, školu. Srce me boli kad im uzmem torbu koja ima 20 kilograma. Ne znam kako oni to uopće nose kilometar, dva, ali ja sam sretan i ispunjen tata", dodaje.

Osim sretnog oca, Jole uživa i u ulozi sretnog supruga, naime on i supruga Ana slove kao jedan od naskladnijih parova na estradi. "Oženio sam se iz ljubavi, Ana je jedan odlična žena, dobra supruga, imamo još tu luđačku kemiju. Ja njoj držim leđa, ona drži također, i mislim da u biti treba imat sreće, kompromisa. Mislim da je sreća zapravo i najbitnija i oženit se iz ljubavi", zaključio je Jole. A upravo je ljubav stavka koja vodi Jolu kroz život, bilo da je na pozornici pred stotinama ljudi ili pak u zagrljaju svojih najmilijih.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene