divna supruga ana

Njihova ljubav traje već 10 godina - tajna uspjeha?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njegova karijera počela je prije 18 godina, a danas je Jole jedan od najvećih zabavljača na sceni

Nakon što je Mladenu Grdoviću otkazan nastup na Porcijunkulovu, na pozornici u Čakovcu dostojno ga ja zamijenio Jole. A ni kiša i grmljavina koje su poharale ovaj kraj nisu pokvarile dobru atmosferu.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić, TLZP Velika je obožavateljica Mia Negovetić podigla ljestvicu TLZP-a transformacijom u zgodnog Damiana: "Zapravo uopće nije arogantan nego suprotno"

'Nije ovo ništa što se ljudima zna desit i usred lita i usred zime. Mislim da ovo nije neko veliko zlo, eto ja uvijek kažem Bože u tvoje ruke i evo izgleda da ova kiša ide ća', rekao je Jole.

Vrijeme se na kraju smilovalo, Jole je potvrdio da je odličan zabavljač, a upravo to publika od njega i očekuje.

'Pritisak je, držat to godinama na tom levelu jer to iziskuje puno energije i puno svega. Imam taj neki mir u duši. Imam zdravlje, hvala Bogu', objasnio je.

Njegova energija zaslužna je i za uspjeh koji se, kako kaže, nije dogodio preko noći.

'Mislim da je uz ozbiljan rad, trud, moraš imat i mašineriju iza sebe i moraš imat puno sreće. Ja znam koliko je mene ljudi zadnjih godina nazvalo Jole - ja bi piva, ja bi pivala, mala bi pivala, mali bi piva. Ja ne znam uopće šta bi. Ima sam sreću da je Doris Dragović rekla Huljiću, za mene', iskreno kaže Jole.

Jolinim stopama krenule su i njegove kćeri. Nastupile su ove godine na malom Splitu. Tata je i više nego ponosan, a možda jednom snime i zajedničku pjesmu.

'Ako se bude radilo o nekoj lijepoj šaljivoj pozitivnoj dječjoj pjesmi zašto ne, ali ja to prepuštam njima. Neka one meni budu dobre, neka su dobre u školi. Vole jezike, vole glazbu, vole ples. A sad što će bit za pet godina deset, ja ću im držat leđa što god one budu htjele', objasnio je.

Obitelj je ona koja i njega podržava u svemu što radi, pogotovo supruga, Ana s kojom je u braku već 10 godina.

'Ja ne mogu govorit o drugim ljudima. Ja sam naša, jednostavno sam sretan sa svojom obitelj. Koja je tajna? Pa ljubav, poštovanje, razumijevanje, sve ono što uvijek slušaš', kaže Jole.

Nakon Čakovca slijede nastupi u Malom Ratu, Pagu, Kraljevici, a potom će snimiti i novu verziju pjesme ''S kim to pričaš'' s Bosutskim bećarima.

Cijelu priču pogledajte u prilogu IN magazina. IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene